Homepage  / Vedete româneşti

Delia, reacție dură după ce a fost criticată că nu se îmbracă normal

Delia, reacție dură după ce a fost criticată că nu se îmbracă normal
8

de Roxana Mirea,

Delia Matache este cunoscută pentru stilul ei excentric de a se îmbrăca. De-a lungul timpului, artista a fost criticată de mai mulți internauți în legătură cu modul în care își alege ținutele. Întrebată de ce nu se îmbracă „normal”, Delia Matache le-a oferit un răspuns dur celor care o critică.

Delia, ținta unui nou val de critici

Delia Matache n-a mai suportat și a răbufnit pe rețelele sociale după ce a fost criticată pentru stilul vestimentar excentric pe care îl abordează. Artista a publicat un scurt video pe TikTok în care mărturisește că a fost întrebată de ce nu se îmbracă „normal”, precizând că nici nu mai știe cum să răspundă la întrebările referitoare la ținutele sale.

Delia a mărturisit că nu este un „om normal”, că atunci când urcă pe scenă, fanii ei vor să vadă un adevărat spectacol, „nu un civil, îmbrăcat normal”.

delia-reactie-dura-dupa-ce-a-fost-criticata-ca-nu-se-imbraca-normal-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Cam ce aș mai putea să răspund la întrebarea ”Hei, Delia! De ce nu te îmbraci și tu ca un om normal?” … orice ar însemna asta … Pentru că nu sunt un om normal. E nevoie de o subtitrare, e nevoie să scrii. Adică, în momentul în care se postează un artist într-o ținută, el trebuie să specifice ”Hei, nu uitați: sunt artist, mă duc la concert. Știți, concertul este ăla unde e o scenă, sunt lumini, reflectoare, oameni care plătesc un bilet și vor să vadă ceva spectaculos”. Ceva spectaculos, nu un civil pe scenă, îmbrăcat normal. (…) ”De ce nu te îmbraci normal?” Normal cum? Cam cât de normal?”, a fost mesajul transmis de Delia Matache pe TikTok.

@delia

Am un nerv mic…

♬ original sound – Delia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton