Homepage  / Muzică

Delia, un look punk cu accente rock în cel mai nou videoclip. Piesa este o reinterpretare a imnului unei echipe de fotbal

Delia, un look punk cu accente rock în cel mai nou videoclip. Piesa este o reinterpretare a imnului unei echipe de fotbal
7

de Cătălina Matei,

Jurata de la „iUmor”, emisiune difuzată la Antena 1, își surprinde fanii cu o lansare neașteptată și prezintă piesa „OTZL GLTZ” cu un videoclip oficial, dinamic și plin de energie. Artista afișează un look punk cu accente rock și reușește să transforme imnul fanilor echipei de fotbal Oțelul Galați într-un hit al începutului de vară.

Piesa a fost compusă de Mihai Susma, Delia, Alex Cotoi, versuri de Mihai Susma, Delia, producție Alex Cotoi, iar videoclipul a fost regizat de SAN, DoP Alexandru Mureșan, producție video Loops Production.

 ”Ideea piesei a apărut într-o discuție pe un live cu Faiăr în urmă cu un an și iată că în sfârșit a devenit realitate. OTZL GLTZ este o nebunie frumoasă și mulțumesc întregii echipe pentru implicare”, a spus Delia.

De imaginea Deliei din videoclip s-au ocupat Miki Ianovici (make-up), Livia Berceanu (hair), Hilke Muslim (styling).

 „OTZL GLTZ” va fi interpretată live pentru prima dată în cadrul show-ului Rockadelia care va avea loc pe 1 și 2 iunie la Verde Stop Arena.

 Artista va avea invitați speciali în show pe Carla’s Dreams, The Motans, Grasu XXL, Nane, Macanache, Killa Fonic, Paulina și EMAA. Cele mai cunoscute hituri ale Deliei vor fi interpretate în variantă rock.

Delia-2-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Datorii la Dani Oțil

Invitat în luna aprilie în cadrul emisiunii „iUmor” de la Antena 1, Dani Oțil a dezvăluit că Delia îi este datoare. Datoria este veche de opt ani de zile, iar Dani Oțil a găsit prilejul perfect de a-i aminti artistei.Matinalul de la Antena 1 a povestit că Delia i-a luat o pereche de încălțăminte și nici până acum nu i-a înapoiat-o.

„Cu Delia am fost coleg mult timp. Puțină lume știe că Delia îmi este foarte datoare. (…) Dacă adunăm banii pe care Delia i-a făcut din concerte, din drepturi de autor, din concerte, de la „iUmor”, „X Factor”, banii din criptomonedele soțului, este cel mai bogat artist din România.

Cu toate acestea, se bucură la doi crocși care au costat 180 de lei. Filmam pentru „X Factor” ultima oară când mi-am văzut crocșii”, a spus Dani Oțil.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton