Homepage  / Vedete româneşti

Cine este Lady Panda de la Masked Singer România. Horia Brenciu o cunoaște de când avea 5 ani

Cine este Lady Panda de la Masked Singer România. Horia Brenciu o cunoaște de când avea 5 ani

de Cătălina Matei,

O nouă demascarea a avut loc în ediția de aseară a emisiunii Masked Singer România, de la Pro TV. Lady Panda a fost cea care a trebuit să renunțe la mască, iar identitatea ei a fost ghicită de Inna, deși artista care s-a ascuns sub cotum îl cunoaște de foarte mulți ani pe Horia Brenciu, din copilărie.

Cine s-a ascuns sub mască Lady Panda? Ei bine, după ce la început nu a fost decisă dacă e Sore sau Alina Eremia, Inna a rămas la Alina Eremia…și a avut dreptate.

Chiar dacă foarte multe dintre indicii au avut legătură cu Horia Brenciu, acesta nu a reușit să-și dea seama că Lady Panda este, de fapt, Alina Eremia.

„Mă așteptam să se prindă”, a spus Alina după ce și-a dezvăluit identitatea pe scena de la Masked Singer România, competiție pe care nu și-a dorit să o părăsească atât de repede.

Alina a urcat pe o scenă pentru prima dată când avea 5 ani, în cadrul emisiunii „Tip Top Minitop”, prezentată cu mulți ani în urmă de Hoaria Brenciu. La momentul respectiv, juratul de la Masked Singer România i-a șters nasul, căci Alina era răcită.

„Sunt foarte mândru și mă bucur tare mult că ești una dintre cele mai frumoase voci din țara asta”, i-a spus Horia Alinei Eremia în ediția de aseară a emisiunii de la Pro TV.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton