Homepage  / Vedete străine

Demet Özdemir a arătat superb de ziua ei. Cât a costat ținuta pe care a purtat-o actrița din „Vis de iubire”

Demet Özdemir a arătat superb de ziua ei. Cât a costat ținuta pe care a purtat-o actrița din „Vis de iubire”

de Anda Dincă,

Frumoasa actriță Demet Özdemir a schimbat prefixul, a împlinit 30 de ani pe 26 februarie, și este cât se poate de fericită: are o carieră în plină ascensiune și un iubit, pe cântărețul Oğuzhan Koç, care a cerut-o de nevastă chiar de Ziua Îndrăgostiților

“30 poate suna înfricoșător, dar te încălzești când împlinești această vârstă. Atâta timp cât există oameni care ne fac ceea ce suntem și ne ghidează mereu spre tot mai bine, nu vom cădea niciodată, indiferent de vârstă”, a declarat Demet pe Instagram, unde a urcat câteva poze de la aniversarea ei. La rândul său, Oğuzhan i-a făcut o frumoasă declarație de dragoste pe aceeași rețea de socializare: “Cel mai frumos zâmbet din lume, cea mai dulce privire! Sunt atât de norocos! La mulți ani, draga mea iubită!”.

Cu ocazia zilei de naștere, Demet a dat o petrecere la ea acasă (într-un cartier select din Istanbul), la care au participat iubitul ei și câțiva prieteni apropiați. Conform gecce.com, actrița a purtat o rochie albă cu spatele gol pe care a dat 46.000 TL (aproximativ 3000 de euro) și o pereche de sandale argintii pentru care a plătit 5.600 TL (aproximativ 360 euro).

Mai mult, bijuteriile pe care le-a purtat au fost în valoare de 113.000 TL (aproximativ 7.200 de euro). Piesa de rezistență a fost însă inelul de logodnă pe care l-a primit de la iubitul ei pe 14 februarie. Bijuteria are un diamant cu 4 carate și valorează nu mai puțin 60.000 de dolari (conform onedio.com).

Demet, care este de câțiva ani imaginea unui brand de șampon cunoscut, este și răsfățata revistelor de modă. Cel mai recent număr al revistei Elle Tucia o are pe copertă. Iar Demet spune că poza respectivă a devenit preferata ei. “Să sărbătorim împreună venirea primăverii!”, a spus ea urmăritorilor, arătându-le cât de mândră este de ședința ei foto dintr-o grădină cu piscină. 

Protagonista serialelor “Vis de iubire” și “Prizoniera destinului” se va căsători la vară cu alesul inimii ei și în același timp este pe o pantă ascendentă în ceea ce privește cariera.

Prima ei colaborare cu cei de la Netflix este un succes. Comedia romantică „Tactici în dragoste”, („Love Tactics”), în care face pereche cu frumosul actor Șükrü Özyıldız, se află, în mai multe țări, în topul celor mai vizionate filme într-o limbă străină, alta decât engleza.

Mai mult, actrița va apărea anul acesta și într-o producție realizată de Disney+, „Dünya İle Benim Aramda” / „Între mine și lume”. Filmările la acest serial vor începe la sfârșitul lunii martie, anunță dizidoktoru.com, iar alături de Demet vor mai juca Hafsanur Sancaktutan, Buğra Gülsoy și Kerem Bürsin.

Conform tabloidelor turcești rolul lui Demet i-ar fi fost inițial oferit lui Hande Erçel, însă aceasta din urmă a refuzat din cauza scenelor de dragoste pe care ar fi trebui să le filmeze.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton