Homepage  / Vedete străine

Demet Özdemir a divorțat oficial de cântărețul Oğuzhan Koç

Demet Özdemir a divorțat oficial de cântărețul Oğuzhan Koç
22

de Anda Dincă,

Actrița Demet Özdemir (protagonista serialelor “Vis de iubire” și “Prizoniera destinului”) a devenit o femeie liberă din 8 mai, când s-a finalizat divorțul de artistul Oğuzhan Koç, cel care i-a fost soț aproape 8 luni.

Divorțul s-a pronunțat în termeni amiabili, la Tribunalul Familiei din Insula Büyükada, care aparține districtului Adalar de lângă Istanbul. Cei doi au divorțat de comun acord, fără să aibă ceva de împărțit.

Deși separarea a durat puțin, ziua nu a început cu dreptul, căci Demet Ozdemir a trebuit să-l aștepte pe Oğuzhan, care a întârziat 45 de minute. După ce au luat certificatele de divorț, cei doi au plecat separat, fără să dea vreo declarație ziariștilor prezenți. 

La ieșirea din tribunal, actrița declarat doar câteve cuvinte: “Nu este nevoie de atâta zgomot”. Cum era de așteptat, în ultima perioadă au circulat tot felul de zvonuri în ceea ce privește relația lor. Tabloidele turcești au scris ba că ea ar fi fost infidelă sau că ar fi avut probleme cu alcoolul, ba că el ar fi fost violent. 

“Acuzațiile de infidelitate și violență nu sunt adevărate. Acuzațiile nu mă surprind. Știam că se va întâmpla așa ceva. Dar niciuna nu reflectă adevărul. Nu ni s-a întâmplat vreodată nimic din ceea ce s-a scris. Am decis amândoi să punem capăt relației noastre din respect. Nu există ranchiună, ură, furie între noi”, a declarat Demet, citată de diezminutos.es.

Demet Özdemir, imagini incendiare din cel mai nou serial al actrițeiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 22

Demet (31 de ani) și Oğuzhan (37 de ani) și-au început relația la începutul lui 2021, iar pe 28 august anul trecut au făcut nunta. Evenimentul, la care au participat în jur de 600 de persoane, a avut loc la un resort de lux de pe malul Bosforului.

Anunțul despărțirii lor a venit în luna aprilie, când au scris simultan pe Instagram: “Este adevărat, am văzut că nu ne putem continua căsnicia și am decis să-i punem capăt. Știm că această decizie, pe care am luat-o cu respect și cu înțelegere reciprocă, ne va afecta familiile și mai ales pe membrii mai în vârstă. Facem tot posibilul să trecem prin acest proces de separare în cel mai sensibil mod, fără a-i supăra în vreun fel. Vă rugăm, dragi ziariști, să abordați acest subiect cu delicatețe”.

Demet Ozdemir apare în prezent la Netflix în comedia romantică „Tactici în dragoste” („Love Tactics” / „Aşk Taktikleri”), în care îi dă replica lui Şükrü Özyıldız, dar și la Disney Plus în serialul “Între lume și noi” („Dünya ile Benim Aramda).

Pe micile ecrane turcești poate fi văzută la Fox, în cel mai recent proiect tv al ei, serialul “Adım Farah” (“Mă numesc Farah”), adaptarea turcească a producției americane “The Cleaning Lady”. În “Adım Farah” Demet face pereche cu Engin Akyürek (protagonistul din „Fiica ambasadorului”).

Anul acesta la Netflix este așteptată partea a doua a filmului „Tactici în dragoste”, pe care Demet a filmat-o alături de Şükrü, dar și de Ceyhun Mengiroglu, Melisa Döngel și Hande Yilmaz (care a apărut și în prima parte).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton