Homepage  / Vedete străine

Demet Özdemir are coronavirus. Detaliul observat de fani în mesajul actriței de pe Instagram

Demet Özdemir are coronavirus. Detaliul observat de fani în mesajul actriței de pe Instagram
8

de Ioana Maria,

Demet Özdemir s-a infectat cu coronavirus la scurt timp după ce a revenit din vacanță. Fanii s-au îngrijorat după ce au apărut zvonuri că mai multe proiecte în care actrița era implicată s-ar fi amânat.

Demet Özdemir este una dintre tinerele actrițe foarte populare în Turcia, dar și în România, fiind cunoscută din seriale ca “Vis de iubire” și “Prizoniera dragostei”. De curând, ea s-a logodit cu Oğuzhan Koç. Actrița a plecat în vacanță, după ceremonia de logodnă, unde s-a distrat alături de logodnicul ei și de câțiva dintre prietenii ei.

Özdemir, care a început mai multe proiecte cu Disney Plus, a plecat în vacanță după încheierea filmărilor la serialul “Dünyayla Benim Aramda” (“Între mine și lume”). Ei bine, Demet Özdemir s-a infectat în vacanță cu coronavirus. Ba mai mult, chiar actrița a chemat ambulanța când i s-a facut foarte rău.

Demet a transmis pe Instastory momentele în care echipele medicale au ajuns la locuința sa din Istanbul. Fanii nu au de ce să își facă griji, actrița i-a liniștit și a declarat că e o boală gravă, dar că această situație nu-i va afecta planurile din perioada următoare.

„Timp de 3 ani nu am avut deloc Corona , dar acum m-a prins 🙁  Înainte de toate vreau să precizez că nu s-a amânat nimic. 🙂 Trec prin boală mai greu și cu durere, dar tratamentul continuă și mă voi întoarce curând. Vă rog să aveți grijă de voi. Nu vă faceți griji pentru mine. Mulțumesc foarte mult tuturor celor care s-au îngrijorat, întristat pentru mine, tuturor celor care m-au sunat sau au întrebat de mine. Vă iubesc!”, a spus actrița pe Instagram.

Între timp, un alt detaliu a atras atenția în fotografia distribuită de Demet Özdemir. Fanii au observat că pe ecranul televizorului actriței apar imagini din filmul „Maleficent”, cu Angelina Jolie în rolul principal. Filmul este difuzat pe platforma Disney Plus. Actrița, care s-a înțeles cu Disney Plus cu ceva timp în urmă, se pare că va petrece procesul de vindecare vizionând filmele și serialele platformei nou lansate 😀

Ce mai face Demet Özdemir

Ea filmează în prezent și pentru un serial de la Disney Plus și tot vara aceasta va începe lucrul la “Love Tactics 2”, o comedie romantică realizată de Netflix.

Demet Özdemir a avut premiera anul acesta în februarie, la Netflix, la comedia romantică „Tactici în dragoste” („Love Tactics” / „Aşk Taktikleri”), în care a făcut pereche cu actorul Șükrü Özyıldız, protagonistul serialelor „Steaua sufletului” și „Dragoste la prima vedere”.

“Filmările pentru #AşkTactics-2, cu Demet Özdemir și Şükrü Özyıldız, vor începe în iulie”, a scris ea.

În prima parte a filmului, Demet o joacă pe Asli, o bloggeriță de modă care le arată prietenelor sale ce tactici folosește pentru a face un bărbat să se îndrăgostească de ea.

La o petrecere, îl cunoaște pe Kerem (Șükrü), un publicitar afemeiat și arogant, care, la rândul său, vrea să le demonstreze colegilor săi de serviciu cu relații eșuate cât de ușor poate să aducă o femeie în patul său.

demet30Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton