Homepage  / Vedete / Vedete străine

Demet Özdemir i-a luat locul lui Asli Enver în adaptarea turcească la “The Cleaning Lady”

Demet Özdemir i-a luat locul lui Asli Enver în adaptarea turcească la “The Cleaning Lady”
5

de Anda Dincă,

Vara aceasta, frumoasa actriță Demet Özdemir (protagonista serialului “Vis de iubire”) nu doar că s-a măritat cu alesul inimii ei, cântărețul Oğuzhan Koç, dar a și filmat partea a doua a comediei romantice de la Netflix, „Tactici în dragoste” („Love Tactics” / „Aşk Taktikleri”), în care joacă alături de Şükrü Özyıldız.

Iar proiectele interesante continuă pentru turcoaica pe care ați văzut-o pe micile noastre ecrane și în “Camera 309” și “Prizoniera destinului”. Ea i-a luat locul actriței Asli Enver (“Mireasa din Istanbul”) în serialul “Benim Adım Farah” (“Mă numesc Farah”). Acesta este produs de O3 Medya pentru Fox și regizat de Recai Karagöz.

Asli (38 de ani) începuse pregătirile pentru acest serial când a aflat că a rămas însărcinată cu proaspătul ei soț, afaceristul Berkin Gökbudak. În cele din urmă, ea a dorit să renunțe la filmări pentru a avea grijă de sarcină. Producătorii s-au reorientat imediat către Demet, care a acceptat să joace rolul principal.

demet-ozdemir-i-a-luat-locul-lui-asli-enver-in-adaptarea-turceasca-la-the-cleaning-lady-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

„Benim Adım Farah” (“Mă numesc Farah”) este adaptarea unei producții argentiniene. Este vorba de “La Chica que Limpia” (2017-2018), adaptată în SUA ca “The Cleaning Lady”. Mai mult, serialul “The Cleaning Lady”, cu Élodie Yung si Adan Canto în rolurile principale, poate fi văzut în prezent la noi pe HBO.

Producția „Benim Adım Farah” va avea premiera la Fox Turcia anul viitor, iar din distribuția ei mai fac parte Oktay Çubuk, Firat Tanis și Ali Sürmeli. Pentru rolul principal masculin este dorit Engin Akyürek (pe care îl știți din “Fiica ambasadorului”).

Demet (30 de ani) va intra astfel în pielea lui Farah, o doctoriță de origine marocană, care are nevoie de bani pentru a-și trata fiul de o boală gravă. Astfel ajunge să facă menajul în casa unor mafioți. Constrânsă de împrejurări, Farah acceptă să lucreze ca doctor pentru acești mafioți. Așa ajunge să se îndrăgostească de șeful lor, Tahir (care cel mai probabil va fi jucat de Engin).

Demet Özdemir a întors toate privirile, la Istanbul

La începutul lunii decembrie, Demet a strălucit la cea de-a 48 ediție a galei “Fluturele de Aur” (“Altın Kelebek”), organizată de un brand cunoscut de șampon a cărui imagine este.

În cadrul evenimentului, care a avut loc la Istanbul, au fost premiate celebrități din lumea artei și televiziunii turce, iar Demet a fost nominalizată la categoria “Cea mai bună actriță”. Trofeul i-a revenit însă lui Pinar Deniz pentru rolul din serialul “Yargi”.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton