Homepage  / Vedete / Vedete străine

Demet Özdemir, imagini incendiare din cel mai nou serial al actriței

Demet Özdemir, imagini incendiare din cel mai nou serial al actriței
11

de Andra Stana,

Cel mai nou serial al lui Demet Özdemir se pregătește de lansare. În „Adım Farah”, frumoasa actriță din „Vis de iubire” joacă alături de Engin Akyürek, unul dintre cei mai iubiți actori turci. Recent, a apărut al doilea trailer al producției, în care Demet apare dezbrăcată la duș.

În trailer, o vedem pe Demet Özdemir fiind speriată după ce a fost martoră la un eveniment șocant. Apoi, în mod surprinzător pentru o țară conservatoare ca Turcia, actrița în vârstă de 30 de ani poate fi văzută dezbrăcată la duș.

O voce poate fi auzită spunându-i lui Özdemir: „Dacă spui cuiva, nu vei putea să te protejezi nici pe tine, nici pe fiul tău”. Ea îi răspunde: „Poți să-mi faci orice, dar nu te atinge de fiul meu.

În alte scene, actrița turcă este agresată, în timp ce fiul îi strigă numele.

Serialul va avea premiera în Turcia, pe postul Fox, miercuri, 1 martie.

Demet Özdemir, imagini incendiare din cel mai nou serial al actrițeiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Primele imagini din „Numele meu este Adım Farah”

„Adım Farah”, în traducere „Numele meu este Adım Farah”, este o adaptare a serialului „The Cleaning Lady”, iar noua producție turcească îi are în distribuție pe Demet Özdemir și pe Engin Akyürek, din „Fiica ambasadorului”. De altfel, acesta va fi primul lor proiect împreună.

Pe pagina oficială de Twitter a producției turcești „Adım Farah”, în traducere „Numele meu este Adım Farah”, au fost publicate, de curând, noi fotografii. Iată cum arată actorii principali din serial.

Ce poveste spune noul serial al lui Demet Ozdemir

„Adım Farah” spune povestea unei femei pe nume Farah, care este forțată să fugă din țara sa și se luptă își protejeze fiul cu orice preț. Farah (interpretată de Özdemir) are un fiu bolnav și vrea să îl trateze, însă nu găsește medicul potrivit din cauza costurilor ridicate ale tratamentului.

Mai târziu, ea se trezește lucrând ca femeie de serviciu pentru o bandă, unde curăță urmele crimelor comise de aceștia, în schimbul îngrijirii fiului ei. Farah sfârșește prin a se îndrăgosti de liderul bandei, Tahir ( interpretat de Akyurek.)

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton