Homepage  / Vedete / Vedete străine

Demet Özdemir („Prizoniera destinului”) iubește din nou! Cine este noul ei partener

Demet Özdemir („Prizoniera destinului”) iubește din nou! Cine este noul ei partener

de Redactia Tvmania

După mai multe săptămâni de speculații și zvonuri, actrița din „Prizoniera dragostei” a confirmat recent că are o relație nouă, cu un cunoscut cântăreț din Turcia. Partea proastă? Demet Özdemir a fost prietenă bună cu fosta lui iubită!

În ultimii doi ani, frumoasa turcoaică de 28 de ani, una dintre cele mai apreciate actrițe din generația nouă în Turcia, s-a văzut pusă în situația de a infirma, constant, tot felul de zvonuri apărute în presa tabloidă de la ea din țară despre viața ei amoroasă.

Asta până săptămâna trecută, când Demet Özdemir a recunoscut că se iubește cu Oğuzhan Koç (35 de ani), un cântăreț și om de televiziune celebru în Turcia.

Primele zvonuri despre cei doi au apărut după ce au fost văzuți împreună de Revelion, la un hotel de cinci stele din Izmir – îndrăgostiții au plecat din Istanbul tocmai pentru a nu fi așa vizibili, însă chiar și așa, au fost recunoscuți și instantaneele cu ei și-au găsit drumul spre presă.

Există însă și o parte spinoasă în toată această poveste: fosta lui Oğuzhan Koç, Yağmur Tanrısevsin, cu care acesta a fost într-o relație timp de patru ani, a fost prietenă bună cu Demet Özdemir. Iar când tabloidele au început să scrie că actrița și Oğuzhan Koç ar fi împreună de multă vreme, sugerând că Demet și-ar fi trădat prietena, actrița a ieșit public cu declarații despre iubitul ei.

Relația noastră este foarte nouă, totul e ok. Sunt împreună cu Oğuzhan de două luni. Nu este o relație care să dureze de multă vreme, cum s-a scris”, a declarat Demet Özdemir, citată de haberturk.com.

Ador vocea lui Oğuzhan. Toate cântecele sale sunt frumoase. Iar ultimul lui cântec este favoritul meu”, a mai adăugat Demet Özdemir despre iubitul ei.

Sursa: https://www.instagram.com/p/CKELOTHAHmN/

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton