Homepage  / Vedete străine

Demet Özdemir, acuzată că l-a înșelat pe soțul ei. Reacția furioasă a actriței

Demet Özdemir, acuzată că l-a înșelat pe soțul ei. Reacția furioasă a actriței
7

de Roxana Mirea,

Frumoasa actriță Demet Özdemir (protagonista serialului “Vis de iubire”) s-a căsătorit cu iubitul ei, cântărețul Oğuzhan Koç, anul trecut, în luna august. Acum, s-ar părea că mariajul lor atârnă de un fir de ață. S-a zvonit că actrița din serialul „Între lume și noi” s-a certat cu soțul ei și a plecat de acasă. De asemenea, s-a scris că Demet și-ar fi înșelat soțul cu un regizor. Iată cum se apără actrița.

Demet Özdemir s-a certat cu soțul ei şi ar fi plecat de acasă

Demet Özdemir s-a căsătorit cu iubitul ei, cântărețul Oğuzhan Koç, în vara anului trecut, însă, potrivit mai multor zvonuri, povestea lor nu s-ar termina cu „și-au trăit fericițu până la adânci bătrâneți”.

Potrivit Mehmet Üstündağ de la Hürriyet, Demet Özdemir și Oğuzhan Koç s-au certat foarte tare în urmă cu câteva zile, iar actrița a părăsit domiciliul. De fapt, o primă ceartă ar fi intervenit de ziua actriței când prietenii au sărbătorit-o într-un cerc restrâns. Demet nu a vrut o petrecere mare, dorindu-și ca cei apropiați ei să facă donații în sprijinul sinistraților, potrivit viatacuaromadecafea.com.

Petrecerea a avut loc în casa unor prieteni, iar Oğuzhan ar fi avut un comportament prin care ar fi supărat-o pe soția lui. Cum disputa lor a luat amploare, Demet n-a vrut să se întoarcă acasă, așa că a rămas la prietena ei Saadet Özsırkıntı. Pentru a se revanșa pentru că a supărat-o pe soția lui, Oğuzhan Koç s-a dus peste câteva zile la platourile de filmare cu un buchet de flori. Demet Özdemir l-a iertat și s-a întors acasă, dar peste alte câteva zile, s-au certat iar. După această ceartă, Demet Özdemir ar fi părăsit domiciliul conjugal.

Demet Özdemir s-a căsătorit cu alesul inimii ei, cântărețul Oğuzhan Koç. Câte rochii a schimbat mireasa și ce cadou deosebit a primitIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Demet Özdemir, acuzată că l-a înșelat pe Oğuzhan Koç

Ulterior, au apărut zvonuri că Demet Özdemir l-ar fi înșelat pe Oğuzhan Koç cu un regizor. La sfârșitul săptămânii trecute, jurnalista turcă Birsen Altuntaș a împărtășit o știre potrivit căreia o actriță turcă căsătorită își înșală soțul cu regizorul unui serial care este, de asemenea, căsătorit. S-a speculat imediat că actrița la care se referă Altuntaș este Demet Özdemir.

Actrița din „Între lume și noi” n-a stat prea mult pe gânduri și a reacționat în urma acestor speculații. Demet a amenințat că îi va da în judecată pe cei care publică informații calomnioase la adresa ei.

„Este atât de ușor să învinuiți oamenii? Rușine pentru limbajul violent, rușine pentru lipsa de scrupule! În timp ce traversăm zile dificile, agenda noastră ar trebui să fie aceea de a nu uita suferințele și de a ne solidariza pentru viitor. Îmi este rușine că sunt nevoită să aduc explicații din cauza abuzului verbal îndreptat sub expresia „se pretinde că”, spre viața mea privată și a colegelor actrițe căsătorite. De acum încolo voi cere socoteală tuturor celor care mă pun și ne pun sub învinuire. Vreau să știți că mă voi lupta pe calea justiției cu orice calomniază folosindu-se de numele meu. Ajunge!” a scris Demet Özdemir pe rețelele sociale.

Demet Özdemir ia atitudine din cauza zvonurilor despre ea

De asemenea, Demet Özdemir a acordat un scurt interviu jurnaliștilor turci, ca răspuns la dezvăluirea făcută de presa turcă, care susținea că Demet Ozdemir și soțul ei, Ozhan Koç, au avut o neînțelegere, iar ea a plecat de acasă. Actrița a încercat să dezmintă zvonurile despre viața sa privată, subliniind că nu a vorbit niciodată despre acest aspect cu publicul, deoarece a preferat să împărtășească doar momentele frumoase.

Demet a subliniat că zvonurile potrivit cărora ar fi plecat de acasă sunt false. Ea a luat decizia de a da în judecată jurnaliștii care au răspândit informații false despre ea, precum și despre alte colege de-ale ei, deoarece este vorba despre protejarea vieții private și a demnității sale. Demet pare să se fi săturat și a luat decizia de a se apăra nu doar pentru ea, ci și pentru toți colegii ei.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton