Homepage  / Vedete străine

Demet Özdemir („Prizoniera destinului”) e curtată pentru un superserial pregătit pentru Kanal D Turcia

Demet Özdemir („Prizoniera destinului”) e curtată pentru un superserial pregătit pentru Kanal D Turcia

de Ruxandra Dinca,

Faimoasa turcoaică Demet Özdemir a primit oferta de a juca într-un serial aflat încă în stadiu de pre-producție, „Intibah”, la care lucrează celebra regizoare Hilal Saral și care va fi difuzat pe Kanal D Turcia.

[toc]

În primăvară, când au apărut primele detalii despre serialul „Intibah”, presa din Turcia scria că filmările vor începe în septembrie. Lucrurile s-au schimbat între timp și echipa e în mod evident în întârziere, căci nici măcar distribuția nu a fost stabilită încă.

Dar în culise regizoare Hilal Saral, responsabilă pentru hituri precum „Dragoste infinită”, cu Burak Özçivit și Neslihan Atagül, sau „Iubire ascunsă”, cu Kıvanç Tatlıtuğ și Beren Saat, pregătește de zor noul serial, un proiect așteptat cu mare interes pe plan local. Astfel, Hilal Saral i-ar fi oferit rolul principal feminin lui Demet Özdemir, una dintre cele mai apreciate și populare tinere actrițe din Turcia. 

Demet Özdemir își caută următorul proiect

Momentan, Demet Özdemir se află în pauză, după câțiva ani de proiecte de succes, la care a muncit fără întrerupere. După succesul uriaș al serialului de comedie romantică „Vis de iubire” (2018-2019), în care a jucat alături de Can Yaman, Demet a schimbat complet registrul și a jucat în drama „Prizoniera destinului” (2019 – 2021), alături de İbrahim Çelikkol, dramă difuzată la noi de Kanal D (primul sezon).

„Prizoniera destinului” s-a terminat de tot la turci în primăvară, odată cu sezonul 2. Imediat după terminarea proiectului, Demet Özdemir s-a mutat la filmările pentru filmul original „Aşk Taktikleri”, ce va fi difuzat pe platforma Netflix, în care a făcut pereche cu Şükrü Özyıldız (noi îl știm din „Steaua sufletului”). Filmările au început în iulie și s-au terminat luna trecută, fiind vorba de încă o comedie romantică, a cărei lansare e așteptată cât de curând la Netflix. Iată și o poză cu cei doi actori la filmări:

La ce succes a avut în ultimii ani, la cât de populară este în social media (mai nou, un detaliu foarte important pentru producătorii din toată lumea), Demet Özdemir este foarte căutată și asaltată probabil cu oferte din toate părțile. Până acum, actrița nu a anunțat că și-ar fi ales deja următorul proiect, dar o ofertă venită din partea unei regizoare precum Hilal Saral cu siguranță este ceva special.

Ce știm despre noul serial „Intibah”

„Intibah”, în a cărei echipă regizoarea Hilal Saral și-o dorește pe Demet Özdemir, este ecranizarea unui roman clasic turcesc, publicat în 1874 de scriitorul Namık Kemal. Personajul principal al poveștii este un tânăr de familie bună, Ali Bey. Bine educat, cu intenții bune, Ali se îndrăgostește de curtezana Mahpeyker. Evident, familia se împotrivește, iar îndrăgostiții se despart. Ulterior, se apropie de una dintre servitoarele din casă, Dilașub, altă relație nepotrivită, care oricum sfârșește prost atunci când Mahpeyker află și jură să se răzbune.

Potrivit informațiilor publicate în ultimele luni apropo de noul serial, faptul că distribuția nu a fost încă stabilită – și pare că nici nu va fi un proces prea ușor – înseamnă că „Intibah” va fi lansat în cel mai fericit caz în noiembrie sau decembrie, dacă nu și mai târziu. Ce e sigur e că proiectul se va vedea la Kanal D Turcia.

De asemenea, se pare că povestea va fi transpusă în vremea noastră, adică nu va fi vorba de un serial de epocă (nu doar că televiziunea din Turcia nu duce lipsă de altfel de seriale, dar sunt și mult mai scumpe de produs). Însă personajele principale își vor păstra numele.

Alt obstacol în realizarea proiectului este că, au scris recent tabloidele locale, au fost schimbate scenaristele: Su Ersöz („Mă numesc Züleyha”) și Melek Gençoglu („Iubire ascunsă”, „Yaman”, „Fatmagül”) au ieșit recent din echipă și încă nu se știe cine le va înlocui. 

Cât despre regizoarea Hilal Saral, despre care se știe că este o tipă meticuloasă, aceasta ar fi avut deja întâlniri cu mai multe actrițe pentru cele două rolurile feminine principale. La începutul verii, erau vehiculate nume precum Hande Erçel pentru rolul sclavei Dilașub, Beren Saat, actrița favorită a regizoarei pentru rolul curtezanei Mahpeyker (foto mai jos, de pe Instagramul regizoarei) și actorul din „Hercai”, Akın Akınözü, pentru rolul lui Ali Bey. Dar nici unul dintre zvonuri nu s-a confirmat până acum.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton