Homepage  / Vedete / Vedete străine

Demet Özdemir s-a căsătorit cu alesul inimii ei, cântărețul Oğuzhan Koç. Câte rochii a schimbat mireasa și ce cadou deosebit a primit

Demet Özdemir s-a căsătorit cu alesul inimii ei, cântărețul Oğuzhan Koç. Câte rochii a schimbat mireasa și ce cadou deosebit a primit
14

de Anda Dincă,

Frumoasa actriță Demet Özdemir (protagonista serialului “Vis de iubire” de la Happy Channel) s-a căsătorit cu iubitul ei, cântărețul Oğuzhan Koç. Nunta era programată pentru vineri, 26 august, însă, din cauza condițiilor meteo, Demet (30 de ani) și Oğuzhan (37 de ani) au decis să o mute duminică, 28 august.

Demet Özdemir s-a căsătorit cu Oğuzhan Koç

Evenimentul, la care au participat în jur de 600 de persoane, a avut loc la un resort de lux de pe malul Bosforului, din cartierul Sariyer din Istanbul. Demet a schimbat 3 rochii de-a lungul serii, primele două lungi și mulate pe corp, ultima tot lungă, dar mai largă în partea de jos. Mirele a trecut și el la un moment dat de la smokingul creație Papillon, la o ținută mai casual.

Rochiile miresei au fost creații Eda Güngör (prima rochie, în stil sirenă, dintr-un material gen plasă), Nihan Peker (a doua rochie, din satin, fără umeri, dar cu buzunare) și Alexander McQueen (este rochia pe care a purtat-o la petrecere, cu corset și pelerină din dantelă). Mai mult, Demet a anunțat că va dona una dintre rochii unei urmăritoare de pe Instagram (are 15,4 milioane de fani).

Martorii cuplului la cununia civilă au fost Faruk Turgut, producătorul de la „Vis de iubire”, din partea miresei, iar din partea mireului omul de televiziune Acun Ilıcalı. Conform milliyet.com.tr, Oğuzhan Koç i-a făcut cadou de nuntă lui Demet un colier Bulgari din colecția Serpenti, în valoare de 47.500 de euro (mireasa l-a purtat la nuntă), iar întregul eveniment ar fi costat 4 milioane de lire turcești (aproximativ 220.000 de euro), anunță cumhuriyet.com.tr.

Demet Özdemir a divortatIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Demet a dansat pe muzica lui Murat Boz

Cântărețul Murat Boz (fostul iubit al lui Asli Enver) a încins atmosfera la nunta lui Demet. Artistul a întreținut mireasa cu piesele lui, aceasta fiind mai mereu pe ringul de dans.

De la nunta lui Demet nu a putut lipsi bunul ei prieten, actorul Anil Çelik (interpretul lui Cey Cey din “Vis de iubire”). Printre invitați s-au numărat și alți actori cunoscuți: İbrahim Çelikkol, Bensu Soral, Selin Şekerci, Deniz Baysal, Hande Doğandemir, Pelin Karahan, Onur Saylak și Furkan Palalı. Marele absent a fost evident Can Yaman, partenerul lui Demet din “Vis de iubire”, despre care s-a scris că a fost iubitul ei în perioada când filmau pentru serial. Pentru dansul mirilor Demet și Oğuzhan au ales o melodie din repertoriul regretatului artist turc Zeki Müren.

Demet Özdemir și Oğuzhan Koç sunt împreună de la începutul lui 2021. După o scurtă despărțire în luna decembrie a aceluiaș an, actrița a fost cerută în căsătorie pe 14 februarie. În luna iunie 2022 a avut loc logodna oficială, cei doi păstrând tradițiile turcești la frumosul eveniment care a avut loc într-o grădină din Istanbul.

Înainte de nuntă, Demet a avut parte de tradiționala noapte de henna, alături de prietenele ei și de femeile din familie, iar Oğuzhan a avut petrecerea burlacilor, unde toți invitații au purtat o mască cu fața lui Demet. Actrița nu a rezistat și a venit și ea la petrecerea lui Oğuzhan, cei doi dansând toată noaptea.

În ceea ce privește cariera, Demet a terminat luna aceasta filmările la partea a doua a comediei romantice de la Netflix, „Tactici în dragoste” („Love Tactics” / „Aşk Taktikleri”), în care joacă alături de Şükrü Özyıldız.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton