Homepage  / Seriale turceşti

Demet Özdemir și Can Yaman, doriți de Disney Plus în același serial. Unul dintre ei a refuzat însă oferta

Demet Özdemir și Can Yaman, doriți de Disney Plus în același serial. Unul dintre ei a refuzat însă oferta

de Ruxandra Dinca,

Demet Özdemir și Can Yaman, protagoniștii serialului de mare succes „Vis de iubire”/ „Erkenci Kuș”, au fost ofertați de Disney Plus pentru a juca din nou împreună. A refuzat însă Demet Özdemir, căreia oferta nu i-ar fi picat deloc bine!

Platforma Disney Plus se va lansa la vară nu doar în România, ci și în Turcia. Pentru piața locală, foarte competitivă, mai-marii Disney pregătesc o mulțime de proiecte – unul dintre ele este, de exemplu, noul serial al lui Engin Akyürek, adică Sancar din „Fiica ambasadorului”. 

Cu Disney Plus a semnat de curând și Can Yaman, iar știrea că actorul turc, mutat de anul trecut în Italia, va face un serial nou, i-a entuziasmat pe fani. În același timp, Disney Plus a negociat și negociază în continuare cu o mulțime de actrițe celebre din Turcia pentru proiectele lor, printre ele și Demet Özdemir.

Demet Özdemir a refuzat oferta

Potrivit tabloidelor locale, intenția șefilor de la Disney ar fi fost să repete într-un nou serial cuplul Demet Özdemir și Can Yaman.

Cei doi au fost protagoniștii serialului de comedie romantică „Vis de iubire”/„Erkenci Kuș” (2018), un adevărat fenomen tv internațional.

Chimia dintre ei a cucerit milioane de telespectatori din foarte multe țări. Este de asemenea de notorietate că, în timpul filmărilor, cei doi îndrăgiți actori au avut o relație sentimentală, deși nu au recunoscut niciodată.

Un serial care să-i readucă pe micul ecran pe Demet Özdemir și Can Yaman ar fi fost o alegere de înțeles a producătorilor – ușor de vândut, un nou posibil hit, care să genereze profituri substanțiale.

Dar, deși Can Yaman nu ar fi fost deranjat de idee, cea care a zis „pas” și nici nu a reacționat prea bine la ofertă ar fi fost, scrie presa locală, chiar Demet Özdemir.

Poate are legătură cu faptul că, dintre ei doi, Can a fost cel care a refuzat să-și asume relația cu ea?

Ce va face Can Yaman

Până la urmă, actorii vor avea amândoi proiecte noi, originale, la Disney Plus, dar nu împreună.

Ultimele informații despre serialul pe care Can Yaman îl va face pentru platformă spun că, pentru rolul principal feminin, va fi aleasă o actriță italiancă, ca producția să fie cât mai autentică.

Serialul va fi unul istoric și va ecraniza romanul „Turcul”, al scriitorului Orhan Yeniaras.

În poveste, la sfârșitul secolului al XVII-lea, un turc salvat de niște țărani undeva într-un sat din nordul Italiei îi ajută apoi să se organizeze și să se revolte împotriva nobililor asupritori. 

Ce va face Demet Özdemir

Despre serialul Disney Plus în care va juca Demet Özdemir, primul ei serial după „Prizoniera destinului”, presa turcă dă deja o mulțime de detalii.

Astfel, producția se numește „Dünya ile Benim Aramda”/ în traducere „Între mine și lume” și deja se știu trei actori principali din distribuție: Demet Özdemir, Kerem Bürsin și Hafsanur Sancaktutan („Gülperi”). 

Nici culisele acestei noi producții, ale cărei filmări urmează să înceapă în martie, nu au fost chiar lipsite de aventuri.

Pentru rolul acceptat de Demet Özdemir, prima ofertată ar fi fost actrița Hande Erçel, partenera lui Kerem Bürsin din serialul „Dragostea plutește în aer” (Happy Channel) – la filmări, cei doi au devenit și iubiți, dar se pare că tocmai s-au despărțit.

Însă Hande Erçel a refuzat rolul din serialul „Dünya ile Benim Aramda” din cauza unei scene de dragoste mai intense, la care scenarista nu a vrut să renunțe sub nici o formă. Acum, în lumina noilor informații despre despărțirea de Kerem Bürsin, e posibil ca scena de dragoste să fi fost doar un pretext.

Oricum, după ce Hande a refuzat, ar fi fost luată în considerare și Neslihan Atagül („Fiica ambasadorului”), au scris unele surse locale, dar până la urmă, producătorii au bătut palma cu Demet Özdemir. 

Pe Demet Özdemir o vom vedea la Netflix

Până când va fi gata noul ei serial de la Disney Plus va mai trece ceva vreme, dar pe Demet o vom vedea și noi curând. Luna viitoare, Netflix va lansa comedia romantică pe care actrița a filmat-o vara trecută, alături de actorul Şükrü Özyıldız: „Aşk Taktikleri”/„Love Tactics” este un film în care o bloggeriță de modă și un director de publictate recurg la tot felul de năzbătii pentru a-l face pe celălalt să se îndrăgostească. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton