Homepage  / Vedete străine

Demet Özdemir și Ibrahim Çelikkol, actorii din „Prizoniera destinului”, s-au despărțit de partenerii lor

Demet Özdemir și Ibrahim Çelikkol, actorii din „Prizoniera destinului”, s-au despărțit de partenerii lor
10

de Anda Dincă,

Actorii turci Demet Özdemir (29 de ani) și Ibrahim Çelikkol (39 de ani), care pot fi văzuți în prezent la Kanal D în sezonul doi al serialului “Prizoniera destinului” (titlul original: „Dogdugun Ev Kaderindir”), trec printr-o perioadă tumultoasă din punct de vedere sentimental.

Demet Özdemir și Ibrahim Çelikkol s-au despărțit de partenerii lor

Demet s-a despărțit după un an de relație de cântărețul turc Oğuzhan Koç (36 de ani), anunță hurriyet.com.tr. Cei doi au mai avut câteva tentative de despărțire de-a lungul timpului petrecut împreună, însă acum au decis să pună punct definitiv poveștii lor de iubire. “De data aceasta s-a terminat, cu siguranță nu mai există cale de întoarcere”, ar fi zis cei doi prietenilor apropriați. Gurile rele spun că Oğuzhan nu ar fi avut intenții serioase cu Demet și că nu ar fi vrut să facă pasul cel mare alături de ea, de aceea s-a produs ruptura.

Mai mult s-a scris că acesta și-a dorit să fie cu Demet ca să fie din nou în vizorul presei. În urmă cu un an artistul a ales să se despartă de actrița Yağmur Tanrısevsin, după 5 ani de relație, pentru a începe idila cu Demet. Cele două frecventau aceleași cercuri de prieteni, iar vestea a venit ca o bombă pentru Yağmur care a șters-o imediat pe Demet de pe conturile de socializare. Ruptura dintre Demet și Oğuzhan s-ar fi produs zilele trecute chiar dacă, la mijlocul lunii decembrie, cei doi au petrecut o vacanță romantică la Paris.

Înainte de Oğuzhan despre Demet s-a scris că s-a iubit atât cu actorul Kerem Bürsin, cât și cu deja celebrul Can Yaman, partenerul ei din serialul care i-a adus popularitate, “Vis de iubire”. În trecut Demet a mai avut o relație stabilă cu actorul Seçkin Özdemir, de care s-a despărțit în 2018 în timp ce filma pentru “Vis de iubire”.

Demet-Ozdemir-si-Ibrahim-Celikkol-actorii-din-„Prizoniera-destinului-s-au-despartit-de-partenerii-lor-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Ibrahim Çelikkol divorțează după 4 ani de mariaj

Tot la sfârșitul unei povești de iubire a ajuns și Ibrahim, nu doar Demet. Conform hurriyet.com.tr, actorul și soția sa, arhitecta Mihre Çelikkol (32 de ani), au decis să pună punct mariajului care dura de 4 ani. Cei doi au încercat să-și salveze căsnicia mai multe luni de dragul fiului lor Ali, născut pe 5 decembrie 2019, însă de curând au ajuns la concluzia că mai bine o iau pe drumuri separate. “Au încercat, dar nu au reușit să treacă peste probleme”, au spus apropiații celor doi, citați de milliyet.com.tr.

În 2018, într-un înterviu pentru publicația Hürriyet, Ibrahim Çelikkol spunea că este îndrăgostit “până peste cap” de soția lui. “Soția mea este cel mai mare susținător al meu. De fapt, uneori se gândește la mine mai mult decât m-aș gândi eu. Sprijinul ei îmi dă putere”, povestea la vremea respectivă actorul. Din păcate, însă, la doi ani de la venirea pe lume a copilului lor, ei au ales să divorțeze pe cale amiabilă.

Ibrahim si Mirhe s-au căsătorit în primăvara lui 2017 în Grecia. Cei doi au avut parte de o nuntă atipică, la malul mării, ei purtând ţinute în stilul Greciei Antice.

Ibrahim s-a mai iubit în trecut și cu actrița Deniz Çakır („În bătaia inimii”). Ei s-au cunoscut la filmările serialului “Iffet” (2011-2012). “A fost dragoste la prima vedere”, povestea atunci Deniz, în timp ce Ibrahim era la fel de îndrăgostit: “De când am văzut-o pe Deniz, m-a cuprins o stare pe care nu o puteam defini. Mi-au plăcut din prima clipă delicateţea, blândeţea şi aerul acela romantic”. Pe cât te intensă a fost relația lor, pe atât de scurtă, s-au iubit doar un an, din 2012 până în 2013, Deniz suferind foarte mult în urma despărțirii.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton