Homepage  / Vedete străine

Demet Özdemir și iubitul ei, Oğuzhan Koç, s-au logodit. Când a avut loc cererea în căsătorie

Demet Özdemir și iubitul ei, Oğuzhan Koç, s-au logodit. Când a avut loc cererea în căsătorie
8

de Roxana Mirea,

Demet Özdemir și iubitul ei, Oğuzhan Koç, s-au logodit! Cântărețul a cerut-o în căsătorie pe actriță chiar de Ziua Îndrăgostiților, pe 14 februarie. Frumoasa actriță Demet Özdemir, pe care o știm din serialele „Vis de iubire” și „Prizoniera destinului”, s-a împăcat recent cu Oğuzhan Koç, iar acum se pregătesc de nuntă.

Demet Özdemir și iubitul ei, Oğuzhan Koç, s-au logodit

Demet Özdemir și Oğuzhan Koç s-au logodit! Cei doi au fost împreună un an și s-au despărțit în decembrie, după o vacanță romantică la Paris. La întoarcerea în Turcia, au avut o ceartă puternică și au încetat să se urmărească pe rețelele sociale. Actrița ar fi pus punct poveștii de iubire pentru că Oğuzhan nu ar fi avut intenții serioase în ceea ce o privește. Totuși, se pare că acum sunt mai fericiți ca niciodată și se pregătesc de nuntă.

Demet-Ozdemir-si-Ibrahim-Celikkol-actorii-din-„Prizoniera-destinului-s-au-despartit-de-partenerii-lor-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Cântărețul a cerut-o în căsătorie pe Demet de Ziua Îndrăgostiților, într-un cadru romantic, după ce a plănuit surpriza în cel mai mic detaliu. Actrița a spus marele „da”, în timp ce pe fundal se auzea melodia „Far from the World”, a trupei Sakiler, potrivit albawaba.com.

Cei doi au publicat pe Instagram și prima fotografie de când s-au împăcat, iar fericirea se citește pe chipul lor.

Încă nu se știe când va avea loc nunta, însă evenimentul va fi cu siguranță unul special. Cei care i-au adus din nou împreună pe Demet și Oguzhan au fost prietenii lor apropiați, care le-au organizat o întâlnire surpriză. Îndrăgostiții au stat de vorbă și au decis să-și mai dea o șansă.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton