Homepage  / Vedete străine

Actrița Demet Özdemir și cântărețul Oğuzhan Koç s-au logodit. Când va avea loc nunta

Actrița Demet Özdemir și cântărețul Oğuzhan Koç s-au logodit. Când va avea loc nunta
9

de Anda Dincă,

Actrița Demet Özdemir (care v-a cucerit cu rolul simpaticei Sanem din comedia romantică “Vis de iubire”) este gata de un nou rol… cel de femeie căsătorită. În urmă cu câteva zile a avut loc logodna oficială cu iubitul ei, cântărețul Oğuzhan Koç.

Evenimentul a fost ca la carte, cei doi păstrând tradițiile turcești. Oğuzhan a băut din cafeaua cu sare făcută de Sanem și și-a cerut iubita de nevastă în prezența părinților și prietenilor apropiați.

În Turcia viitorul mire obișnuiește să bea o cafea sărată preparată de viitoarea mireasă. Daca reușește să bea tot din ceașcă înseamnă că este gata pentru orice sacrificiu pentru viitoarea soție.

Oğuzhan (37 de ani) nu a părut deranjat de gustul cafelei semn că cei doi îndrăgostiți vor avea o căsnicie fericită:

„Cred că e o combinație perfectă. Mai vin să beau o astfel de cafea!”, le-a spus el în glumă celor prezenți la eveniment.

Evenimentul a avut loc într-o superbă grădină, iar Demet Özdemir (30 de ani) a schimbat două ținute: la început a purtat o rochie albă mai serioasă, după care a optat pentru o rochiță roz din satin cu spatele gol, care i-a scos în evidență silueta perfectă.

Viitorul mire a fost și el la înălțime purtând un costum negru elegant. După respectarea tradițiilor și după ce au stat frumos la poze, Oğuzhan și Demet Özdemir au reușit să se distreze și ei alături de invitații lor, dansând și cântând toată noaptea.

Demet Özdemir și Oğuzhan sunt împreună de la începutul lui 2021, însă, de-a lungul relației, au avut și câteva momente în care nu s-au înțeles bine.

De exemplu în decembrie anul trecut, după o vacanță romantică la Paris, cei doi au avut o ceartă puternică și au încetat să se urmărească pe rețelele de socializare. De vină ar fi fost gelozia lui Oğuzhan, dar și faptul că Demet a simțit că iubitul ei nu prea avea intenții serioase.

Despărțirea nu a durat însă foarte mult, căci pe 14 februarie, Oğuzhan a cerut-o în căsătorie, iar ea a acceptat fericită. Oğuzhan nu este primul star din Turcia cu care s-a iubit Demet, în trecut ea a mai avut idile cu actorii Can Yaman, Kerem Bürsin și Seçkin Özdemir.

Întâi are filmări și după devine mireasă 

Jurnalista Birsen Altuntaș a aflat că nunta va avea loc la sfârșitul verii la un hotel de lux din Istanbul de pe malul Bosforului. Demet are de onorat până atunci un contract.

Ea a primit bilet de voie de la compania Disney Plus, pentru care a filmat deja un serial (“Dünyayla Benim Aramda”/ “Între mine și lume”), pentru a juca în comedia romantică “Love Tactics 2” de la Netflix.

Filmările pentru “Love Tactics 2”, cu Demet Özdemir și Şükrü Özyıldız în rolurile principale, vor începe în luna iulie.

Prima parte a acestei pelicule, „Tactici în dragoste” („Love Tactics” / „Aşk Taktikleri”), a avut premiera la Netflix la începutul anului și a spus povestea lui Asli (Demet), o bloggeriță de modă care le arată prietenelor sale ce tactici folosește pentru a face un bărbat să se îndrăgostească de ea.

Ei îi cade în mreje un bărbat afemeiat și arrogant pe nume Kerem (Șükrü),

Demet Özdemir și iubitul ei, Oğuzhan Koç, s-au logoditIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton