Homepage  / Articole

Demi Moore a ajuns la o clinică de dezintoxicare

Demi Moore a ajuns la o clinică de dezintoxicare

de Redactia Tvmania

Demi Moore s-a internat într-un centru de dezintoxicare, în care primește tratament pentru anorexia de care suferă, dar şi pentru abuzul de substanţe interzise, mai precis Adderrall, un medicament pe bază de amfetamine, scrie femalefirst.co.uk.

Actrița de 49 de ani, care a fost dusă de urgență la spital după ce a leșinat și a început să aibă convulsii, acum două săptămâni, primește tratament la clinica Cirque Lodge din Sundance, Utah.

Potrivit unei surse care lucrează în clinică, citată de E!News, Demi Moore este izolată și nu are voie să primească vizite decât din partea anumitor persoane.

„A devenit clar pentru ea că felul ei de a trece peste stres nu funcționează și că are nevoie de mai mult ajutor”, a spus aceeași sursă.

Ashton Kutcher a venit cu ideea

Deși atât Bruce Willis, cât și Ashton Kutcher au făcut cu schimbul acasă la fosta lor soție, și au încercat să o convingă pe Demi Moore să se interneze, se pare că Ashton a fost cel care a venit cu argumentele cele mai puternice.

„Ashton cunoaște persoane dragi care au avut probleme cu dependența și realizează că este contra-productiv să forțezi pe cineva să meargă la dezintoxicare. Ashton știe că un dependent trebuie să vrea de bună voie să primească ajutor”, a spus o sursă citată de RadarOnline.

În același centru de reabilitare au mai fost internate celebrități precum Lindsay Lohan, Mary Kate Olsen și Eva Mendes.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton