Homepage  / Vedete / Vedete străine

Demi Moore a dezvăluit că a fost hărțuită sexual la vârsta de 15 ani

Demi Moore a dezvăluit că a fost hărțuită sexual la vârsta de 15 ani

de Redactia Tvmania

În urmă cu 40 de ani, Demi Moore a fost hărțuită sexual de către un bărbat mai în vârstă, iar dezvăluirea a fost făcută chiar în cartea ei, „Inside Out.” Ea a spus că mama ei a lăsat ca acest incident să aibă loc.

Demi Moore şi-a amintit de acest incident care i-a trumatizat copilăria în cadrul unui interviu pentru Good Morning America. Actriţa în vârstă de 56 de ani a povestit faptul că un bărbat străin a violat-o atunci când avea 15 ani, iar mama ei ştia despre asta. Ba mai mult, Demi susţine că mama ei i-a permis acest lucru acelui bărbat, iar ulterior a primit de la el bani pentru a păstra tăcerea.

Demi Moore a venit acasă într-o zi şi a găsit un bărbat străin în casă, care a intrat în casă cu o cheie pe care mama ei, Virginia King, i-a dat-o. El a violat-o, iar ulterior a întrebat-o: „Cum te simţi că ai fost dată pentru 500 de dolari?” Demi a spus în interviu faptul că nu crede ceea ce i-a spus violatorul și că își amintește acest moment drept o „trădare devastatoare,” mai ales din partea mamei ei.


 

„În adâncul inimii mele, nu cred. Nu cred că a fost un schimb atât de simplu. Dar ea l-a tot lăsat să intre și m-a pus în pericol prin acest mod.” La scurt timp după accident, Demi a renunțat la liceu și a plecat de acasă, fără niciun ban, pentru a-și face un drum singură. În ciuda faptului că nu era pregătită pentru ce urma să o aștepte, ea era hotărâtă să devină actriță și chiar a reușit acest lucru.

 

La vremea respectivă, ea se lupta și cu depresia, așa cum a făcut și mama ei. Nu este singurul lucru pe care Demi Moore l-a dezvăluit. Demi a scris în carte faptul că mama ei o ducea în baruri atunci când era adolescentă, astfel încât să poată atrage atenția a cât mai mulți bărbați.

Demi Moore a reușit să treacă peste depedența de droguri și alcool în tinerețe, însă, după divorțul de Ashton Kutcher, în anul 2013, s-a apucat din nou. Acum, ea se îngrijește de sănătatea ei. Recent, Demi Moore a dezvăluit pentru Harper’s Bazaar’s U.S faptul că a suferit un avort spotan, în timp ce era căsătorită cu Ashton Kutcher.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton