Homepage  / Vedete / Vedete străine

Demi Moore, apariție strălucitoare pe covorul roșu, în Londra. Actrița de 59 de ani nu își arată vârsta

Demi Moore, apariție strălucitoare pe covorul roșu, în Londra. Actrița de 59 de ani nu își arată vârsta
15

de Andra Stana,

Demi Moore continuă să fie una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood. Vedeta de 59 de ani a atras toate privirile atunci când a apărut pe covorul roșu de la Fashion Awards 2021, un eveniment ce a avut loc săptămâna aceasta, la Londra.  

Demi Moore, apariție controversată la Fashion Awards 2021

Luni seară , Demi Moore a fost una dintre vedetele care au participat la Fashion Awards 2021 în Londra. Actrița a ales pentru eveniment o rochie neagră strălucitoare. Ținuta cu umeri goi a fost semnată Fendi, iar Moore a accesorizat-o cu o pereche de mănuși lungi din piele și o pereche de pantofi de la aceeași casă de modă, scrie filmnow.ro

În timp ce se afla pe covorul roșu și era fotografiată, Demi Moore a șocat printr-o expresie facială neobișnuită. După aceea, gurile rele au speculat că actrița de 59 de ani a apelat din nou la ajutorul chirurgului plastician. La începutul anului, când Demi a defilat pentru Fendi la o prezentare de modă, apariția ei a fost la fel de controversată.

„A fost într-adevăr o fantezie din adolescență împlinită. Mi-a trebuit un moment în care m-am gândit: „O, Doamne! Tocmai am mers la un spectacol pe podium cu unele dintre cele mai mari modele de până acum. Sincer, m-am simțit literalmente ca un copil”, a declarat la acea vreme Demi Moore. 

Cunoscut ca British Fashion Awards până în 2016, ceremonia a avut loc pentru prima dată în anul 1989, în încercarea de a-i pune în evidență pe cei care s-au remarcat în industria modei, scrie dailymail.co.uk.

The Fashion Awards 2021Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Demi Moore a fost acuzată că a abuzat de operațiile estetice

Fanii lui Demi Moore au fost uimiți de apariția actriței la showul de prezentare a colecției primăvară-vară Fendi 2021, în timpul Săptămânei Modei de la Paris. Atunci, au apărut noi zvonuri despre operațiile nereușite pe care și le-ar fi făcut actrița, mai scrie sursa citată.

Actrița de 59 de ani avea atunci fața disproporționată. Acesta a fost motivul pentru care lumea s-a întrebat dacă de vină sunt operațiile estetice excesive sau un machiaj prost efectuat. Nici ținuta Fendi a vedetei nu a mai contat, asta pentru că Demi a apărut cu obrajii extrem de conturați, ca si cum ar avea cicatrici până la nivelul gurii. 

Imaginile cu aceasta de pe podium au stârnit un val de reacții negative pe rețelele de socializare din partea fanilor. 

„Nu aș fi crezut că este Demi Moore fără titlu”,

„E vorba de fillere prost puse? Sau e vina unui contouring oribil?”,

„Chirurgie plastică? Ce păcat! Mi-aș dori ca femeile să-și permită să îmbătrânească grațios”,

„Aceasta este autodistrugere totală. Este o nesiguranță dureroasă și lipsă totată de încredere. De ce ți-ai face așa ceva la față”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți. 

Sursa foto: Hepta, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton