Homepage  / Articole

Demi Moore e convinsă că Ashton Kutcher o iubeşte

Demi Moore e convinsă că Ashton Kutcher o iubeşte

de Redactia Tvmania

Demi Moore continuă lupta cu dependenţa, iar de data aceasta nu vorbim de medicamente sau băuturi energizante. Se pare că actriţa suferă încă după Ashton Kutcher şi e convinsă că fostul ei soţ o iubeşte în continuare.

Noua dependenţă de care se suferă Demi Moore i-a speriat pe prietenii ei. Cu toţii ştiu acum că Demi are mare nevoie de ajutor specializat pentru a scăpa de obsesia ei pentru Ashton Kutcher.

„Demi le-a spus prietenilor ei că e sigură că Ashton o iubeşte, ba mai mult, le-a cerut acestora sfaturi despre cum să-l recucerească pe fostul ei soţ”, a spus o sursă citată de National Enquirer.

Demi Moore regretă divorţul

Deşi toţi apropiaţii ei au încercat să îi explice că nu mai are nicio şansă să se împace cu fostul soţ, Demi Moore nu pare să accepte ce i s-a întâmplat. Ea regretă că s-a pripit cu depunerea actelor de divorţ, şi chiar i-a cerut scuze lui Ashton Kutcher că a fost atât de dură cu el după ce a aflat că a fost înşelată.

„Ashton e alături de Demi şi o ajută să îşi revină, dar i-a spus clar şi răspicat că nu îşi doreşte să repare greşelile în relaţia lor”, a mai povestit sursa.

Demi Moore a anunțat că va divorța de Ashton Kutcher în luna noiembrie a anului trecut. Actriţa de 48 de ani şi soţul ei (33 de ani), au început să aibă o relaţie cu probleme imediat ce vestea că Ashton a înşelat-o a invadat presa.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton