Homepage  / Vedete străine

Demi Moore are un nou iubit! Cu cine se întâlnește fosta soție a lui Bruce Willis

Demi Moore are un nou iubit! Cu cine se întâlnește fosta soție a lui Bruce Willis
8

de Roxana Mirea,

Se pare că Demi Moore are un nou iubit, trăind o frumoasă poveste de dragoste cu celebrul bucătar Daniel Humm. Vestea a venit în contextul în care fostul soț al actriței, Bruce Willis, a renunțat la actorie din cauza diagnosticului de sănătate devastator. Iată cine este Daniel Humm și de când are o relație cu Dami Moore.

Cine este noul iubit al lui Demi Moore

După ce a apărut vestea că Bruce Willis a renunțat la actorie din cauză că suferă de afazie, s-a aflat că fosta lui soție, Demi Moore, se întâlnește cu celebrul bucătar și propritar al restaurantului Eleven Madison Park, Daniel Humm. Se pare că actrița și bucătarul au o relație de câteva luni, potrivit Page Six.

O sursă a declarat pentru Page Six: „Au sentimente intense acum. Daniel lucrează ore întregi și grele la restaurantul său Eleven Madison Park, dar totuși au adesea timp pentru ca Demi să i se alăture acolo pentru cine romantice acolo.”

Demi Moore, în vârstă de 59 de ani, și Daniel Humm, în vârstă de 46 de ani, tocmai au fost văzuți împreună la Săptămâna Modei de la Paris la începutul acestei luni, participând la show-ul Chloe Womenswear toamnă/iarnă 2022/2023. Cuplul a stat în primul rând la spectacol cu Maria Sharapova și Gugu Mbatha-Raw.

În 2019, Page Six a dezvăluit că Humm avea o relație cu văduva miliardarului lui Steve Jobs, Laurene Powell Jobs, dar nu este clar când s-au despărțit.

Săptămâna aceasta, familia lui Bruce Willis i-a anunțat pe fanii actorului că acesta renunță la profesia de actor. Starul a fost diagnosticat cu afazie, o tulburare de limbaj cauzată de leziuni la nivelul creierului, care afectează capacitatea unei persoane de a comunica.

Demi Moore are un nou iubit! E cu 15 ani mai tânăr ca eaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Demi Moore și Bruce Willis au fost căsătoriți din 1987 până în 2000. Au trei fiice împreună: Rumer, în vârstă de 33 de ani, Scout, în vârstă de 30 și Tallulah, în vârstă de 28 de ani. Actorul s-a recăsătorit în 2009 cu Emma Hemming și au două fiice: Mabel, în vârstă de 9 ani, și Evelyn, în vârstă de 7 ani.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton