Homepage  / Articole

Demi Moore: Cred că nu merit să fiu iubită

Demi Moore: Cred că nu merit să fiu iubită

de Redactia Tvmania

Demi Moore se teme că nu ar fi demnă de iubire, după ce și cel de-al treilea mariaj al ei a eșuat anul trecut. Chiar dacă fostul ei soț, Ashton Kutcher, își vede deja de viața lui, actrița lasă de înțeles că, în cazul ei, lucrurile nu stau atât de bine, scrie dailymail.co.uk.

Într-un interviu pentru ediția americană a revistei Harper’s Bazaar, Demi Moore a vorbit deschis despre problemele din ultima perioadă, printre care și frica cum că nu ar merita să fie iubită.

„Ceea ce mă sperie cel mai mult este că aș putea realiza la final vieții mele că nu sunt demnă de a fi iubită. Că ar fi ceva fundamental greșit la mine”, a spus Demi Moore.

După ce a pomenit de anxietatea ei, actrița a deschis și subiectul legat de imaginea corpului ei, care a făcut mare vâlvă în presă în ultima perioadă.

Slabă, dar încântată de propriul trup

Mamă a trei copii, Demi Moore a recunoscut că a trecut printr-o fază în care s-a răzbunat asupra corpului ei, spunând că nu a fost însă la fel de grav ca în alte perioade negre ale vieții ei.

„Astăzi îmi accept mult mai ușor corpul și asta include nu doar greutatea, dar și lucrurile care se schimbă o dată cu vârsta. Acum realizez că sunt extrem de slabă. Atât de slabă încât nu mi-am imaginat niciodată că îmi va spune cineva <>”, a spus actrița de 49 de ani.

La câteva luni de la despărțirea de Ashton Kutcher, care a înșelat-o cu o femeie mult mai tânără, se pare că Demi Moore își ocupă tot timpul cu munca, printre care și lucrul la pelicula „Lovelace”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton