Homepage  / Articole

Demi, devastată după ce a pierdut rolul din „Lovelace”

Demi, devastată după ce a pierdut rolul din „Lovelace”

de Redactia Tvmania

Producătorii filmului „Lovelace”, în care ar fi trebuit să o vedem și pe Demi Moore, au declarat că actrița a fost cu adevărat „devastată” la auzul veștii că a pierdut rolul în detrimentul lui Sarah Jessica Parker, scrie femalefirst.co.uk.

„Am primit un telefon (de la reprezentantul lui Moore, n.r.) marți dimineață. El ne-a spus că aceasta a trecut printr-o perioadă dificilă în plan personal și că trebuia să fim și noi anunțați. Nu am aflat nimic altceva. Doar am știut că ea a ieșit din ecuație, că a fost vorba de o problemă de sănătate și că noi trebuie să mergem mai departe”, a povestit unul dintre producătorii filmului, Heidi Jo Markel.

Demi Moore a fost internată de urgență în spital, pentru a-și trata oboseala cronică de care suferea. Deși reprezentantul ei dă vina pe extenuare, se pare că de vină pentru leșinul actriței au fost anumite substanțe toxice pe care aceasta le-ar fi fumat.

Demi Moore a fost vizibil afectată de problemele din viața ei personală, după ce Ashton Kutcher a înșelat-o cu o femeie mai tânără. Actrița a ajuns piele și os într-un timp foarte scurt și a dispărut din viața socială după ce a anunțat că i-a cerut divorțul starului din „Doi bărbați și jumătate”.

Recent, au apărut informații care spun că Demi Moore era dependentă de băuturi energizante, pe care le consuma în loc de mâncare. Acesta ar fi adevăratul motiv pentru care actrița a început să aibă crize de epilespie.

„Părea beată, dar nu cred că pusese gura pe alcool, ci mai degrabă pe mult Red Bull. Nu este un mod sănătos de a trăi”, a spus o sursă citată de publicația britanică The Sun.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton