Homepage  / Articole

Demi e iar singură… Vito Schnabel i-a dat papucii

Demi e iar singură... Vito Schnabel i-a dat papucii

de Redactia Tvmania

Demi Moore nu are, se pare, nici un pic de noroc când vine vorba de dragoste. După ce s-a despărţit de Ashton Kutcher în noiembrie anul trecut, actrița a primit acum papucii și de la noul ei iubit, scrie femalefirst.co.uk.

Vito Schnabel (26), pe care Moore (50) l-ar fi cunoscut în luna noiembrie, a decis că e mai important să aibă o carieră (el este un dealer de artă, n.r.) decât o iubită celebră. El s-ar fi despărțit de fosta soție a lui Ashton după ce s-a convins că din cauza ei nu ar mai putea acorda atât de multă atenție vieții lui profesionale.

„Vito a muncit foarte mult ca să ajungă să fie luat în serios în meseria lui și nu vrea să fie văzut ca cineva care are relații cu persoane celebre. Nu i-a plăcut deloc să fie urmărit mereu de fotografi după ce presa a aflat de el și Demi”, a spus o sursă, citată de New York Post.

Se pare că lui Vito nu i-ar fi plăcut faptul că Demi a venit după el la Miami și tot ce voia să facă era să se distreze la prestigiosul târg de artă, în timp ce el nu făcea altceva decât să își vadă de treaba lui și să muncească.

Demi și Vito s-au cunoscut în Jodhpur, India, la petrecerea de aniversare a iubitului lui Naomi Campbell

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton