Homepage  / Articole

Demi Moore, dusă cu ambulanţa, urgent, la spital

Demi Moore, dusă cu ambulanţa, urgent, la spital

de Redactia Tvmania

Demi Moore (49) a fost internată de urgență în spital, după ce  și-a pierdut cunoștința în casa ei din Los Angeles, scrie People.com. Deși se zvonește că actrița ar avea probleme cu drogurile, reprezentantul ei pune leșinul pe seama oboselii extreme de care suferă Demi.

„Din cauza stresului în care trăiește acum, Demi a ales să ceară ajutor profesional care să o scape de stările de oboseală cronică, și care să îi îmbunătățească sănătatea per total”, a spus purtătorul de cuvânt al actriței.

„De abia așteaptă să își revină și le este recunoscătoare atât familiei, cât și prietenilor pentru încurajările primite”, a mai spus acesta.

Conform site-ului TMZ.com, medicii au răspuns unui apel dat la 911 de cineva din casa lui Demi Moore. Surse citate de publicația Daily Mail spun că, înainte de a leșinat, actrița ar fi avut niște convulsii și ar fi tremurat din toate încheieturile. După un control care a durat jumătate de oră, actrița a ajuns la spital și a început să primească îngrijiri medicale.

După acest episod, se pare că Demi Moore a renunțat la rolul pe care avea să îl joace în filmul „Lovelace”, bazat pe viața feministei Gloria Steinem.

Ashton Kutcher petrece în Sao Paulo

Demi Moore a anunțat că va divorța de Ashton Kutcher în luna noiembrie a anului trecut. După aceea, actrița a început să îi îngrijoreze pe cei apropiați, pentru că a slăbit foarte mult și aparițiile publice erau din ce în ce mai rare.

În timp ce fosta lui soție are grave probleme de sănătate, Ashton Kutcher se află în Sao Paulo, unde a participat la Săptămâna Modei.

Starul din „Doi bărbați și jumătate” pare că a trecut cu brio peste despărțirea de Demi Moore, care i-a fost soție șase ani.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton