Homepage  / Vedete / Vedete străine

Demi Moore este în căutarea unei noi provocări profesionale. Actrița își dorește să joace în seriale

Demi Moore este în căutarea unei noi provocări profesionale. Actrița își dorește să joace în seriale

de Redactia Tvmania

Vedeta de la Hollywood, Demi Moore, este în căutarea unui rol într-o serie TV, după ce și-a petrecut întreaga cariera făcând filme.

 

Cea mai mare „pasiune” a actriței în vârstă de 57 de ani va fi întotdeauna filmul, dar ea dorește să se îndrepte spre micul ecran, deoarece îi place ideea de a avea timp să dezvolte un personaj pe parcursul mai multor episoade.

„Formatul cu care sunt familiarizată este filmul și cu siguranță acolo se află pasiunea mea. Dar singurul lucru pe care încă nu am avut șansa să-l explorez și aș vrea foarte mult este să realizez un serial TV de lungă durată, cu opt până la 10 episoade, pentru că pentru mine este ca și cum aș viziona mini filme. Și ca actor, motivul pentru care mă interesează este oportunitatea de a dezvolta un personaj în timp. Nu poți obține acest lucru atunci când ai un singur scenariu care include un început și un sfârșit foarte clar”, a declarat Demi Moore pentru OK Magazine USA. 

Visul actriței ar putea deveni realitate foarte curând. Pe timpul pandemiei, aceasta a lucrat la un podcast narativ, alături de scenarista Shana Feste și se pare că ținta lor este să îl transforme într-un proiect televizat: 

„Tocmai am făcut un podcast narativ („Dirty Diana”) cu regizorul și scenaristul de film Shana Feste și a fost o nouă provocare interesantă pentru mine.

Am reușit să lucrăm la el în timpul carantinei și explorăm posibilități de a-l dezvolta într-un show. Mi-a plăcut foarte mult să lucrez cu o regizoare  nu am avut prea multe ocazii (să fac asta înainte)”, a mai declarat Demi.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton