Homepage  / Știri

Demi Moore ia 2 milioane de dolari pentru o carte despre Ashton

Demi Moore ia 2 milioane de dolari pentru o carte despre Ashton

de Redactia Tvmania

Actriţa Demi Moore (49 de ani) nu stă strălucit la capitolul carieră, şi nici la capitolul viaţă personală, dar va face bani buni scriind o carte biografică – în care ar putea povesti şi detalii picante despre mariajul de şapte ani şi despărţirea ulterioară de Ashton Kutcher, informează „Now! Magazine”.

Actriţa negociază acum contractul în valoare de 2 milioane de dolari cu editura HarperCollins, urmând să se stabilească data predării manuscrisului şi cine va fi scriitorul care să o ajute pe actriţă la elaborarea propriu-zisă a volumului.

Demi s-ar fi întâlnit personal cu mai multe edituri, pentru a-şi prezenta ideea de proiect literar, în care actriţa ar vrea să vorbească despre relaţia ei complexă cu mama ei.

Altă sursă a povestit – pentru „The Daily Star” – că  Moore vrea să scrie despre problemele cu alcoolul, cocaina şi relaţia cu Ashton: „Are de gând să scrie toate detaliile picante despre dependenţă, depresie şi căsniciile ei”. „Fetele ei urăsc ideea – nu vor ca vieţile lor să fie expuse întregii lumi”, a adăugat altă sursă apropiată familiei.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton