Homepage  / Vedete străine

Demi Moore și Mila Kunis, fosta și actuala soție a lui Ashton Kutcher, apar împreună într-o reclamă. „Avem multe lucruri în comun”

Demi Moore și Mila Kunis, fosta și actuala soție a lui Ashton Kutcher, apar împreună într-o reclamă. „Avem multe lucruri în comun”

de Roxana Mirea,

Demi Moore și Mila Kunis au acceptat să apară împreună într-o reclamă, în care ironizează faptul că amândou au ceva în comun: pe Ashton Kutcher. Demi a fost căsătorită cu actorul, în timp ce Mila este căsătoriă în prezent cu acesta.

Demi Moore și Mila Kunis, într-o reclamă împreună

Demi Moore, în vârstă de 59 de ani și Mila Kunis, în vârstă de 38 de ani, apar împreună într-o reclamă pentru compania de telecomunicații AT&T, unde urcă pe aceeași scenă, la o reuniune de liceu, și împart un moment stânjenitor. La respectiva reuniune, urmează să fie desemnat „cel mai admirat elev”. Ambele actrițe sunt îmbrăcate în câte o rochie neagră, mulată pe corp.

O, liniște. E atât de jenant. Nu faceți o scenă, vă rog”, le spune Mila Kunis prietenelor sale, în reclama respectivă.

Pe de altă parte, Demi Moore le spune colegelor ei că nu are cum să fie ea câștigătoarea premiului. Ambele actrițe urcă pe scenă și fix în acel moment prezentatorul anuță câștigătoarea: „E Anna Gomez”. Când se întâlnesc, Demi Moore îi spune Milei că nu știa că au făcut același liceu, iar actuala soție a lui Ashton Kutcher îi răspunde: „Avem multe lucruri în comun”.

Ceea ce puțini oameni știu este că Demi Moore și Mila Kunis chiar au făcut același liceu și în realitate, nu doar în scenariul pentru această reclamă. Ambele au absolvit Liceul Fairfax din Los Angeles, potrivit kissfm.ro.

Demi Moore și Mila Kunis îl au în comun pe  Ashton Kutcher

Mila Kunis a fost cea care a contactat-o pe Demi Moore pentru a filma împreună reclama, după ce a descoperit că au făcut același liceu împreună. I s-a părut amuzant că mai are ceva în comun cu celebra actriță în afară soțul Ashton Kutcher. 

Demi Moore și Ashton Kutcher au început o relație în 2003, iar în 2005 s-au căsătorit. În 2011, s-a produs despărțirea. Mila Kunis și Ashton Kutcher și-au început relația în aprilie 2012 și s-au logodit în februarie 2014. Actrița a născut-o pe fiica lor, Wyatt Isabelle, în octombrie 2014. Apoi, cei doi s-au căsătorit în iulie 2015, iar mai târziu, în noiembrie 2016, s-a născut și fiul lor, Dimitri Portwood Kutcher.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton