Homepage  / Articole

Demi Moore divorțează de Ashton!

Demi Moore divorțează de Ashton!

de Redactia Tvmania

După o lungă perioadă în care ba s-a zvonit că se împacă, ba că deja au vorbit cu un avocat specializat în divorțuri, cuplul format din Demi Moore și mai tânărul Ashton Kutcher a anunțat public despărțirea, scrie People.

Într-un comunicat remis agenției Associated Press, Demi Moore a declarat : „Am decis cu tristețe și cu inima grea să închei căsnicia cu Ashton, care a durat șase ani”.

„Ca femeie, ca mamă și ca soție, sunt anumite valori și jurăminte pe care le consider sacre, și tocmai de aceea am ales să merg mai departe cu viața mea”, a continuat actrița.

Ea a recunoscut că va urma o perioadă grea atât pentru ea, cât și pentru familia ei. Tocmai de aceea, Demi Moore a cerut presei să arate compasiune și să le ofere „intimitatea pe care ar merita-o oricine ar trece printr-o situație similară”.

Ashton a recunoscut că divorțul e iminent

De cealaltă parte a baricadei, Ashton Kutcher a declarat via Twitter: „Voi prețui întotdeauna timpul petrecut cu Demi. Căsnicia este unul dintre cele mai dificile lucruri de pe fața pământului și, din păcate, câteodată încetează să mai funcționeze”.

Decizia celor doi de a pune capăt mariajului de șase ani vine la câteva zile după ce s-a scris despre o posibilă reconciliere. Se pare așadar că timpul petrecut în casa de vacanță a lui Bruce Willis nu a fost de bun augur și Demi nu a putut uita relația avută de soțul ei cu Sara Leal chiar în seara aniversării căsniciei lor.

Presa internațională vorbește deja despre „divorțul anului”, mai ales din cauza averii pe care o vor împărți cei doi actori.

În urmă cu doar patru ani, Moore explica, într-un interviu, că relația dintre ea și actorul din „Doi bărbați și jumătate” i-a luat pe amândoi prin surprindere, dar mai ales pe el.

„Dacă cineva mi-ar fi spus că voi întâlni un bărbat de 25 de ani, care să vrea să aibă o relație cu mine, dar să accepte și cei trei copii, ca bonus, aș fi spus „continuă să visezi”. Cred că ne-a luat pe amândoi prin surprindere”, a declarat Moore, citată de Vanity Fair.

Până în prezent, scrie agenția de presă AP, actele de divorț nu au fost depuse la Curtea Superioară din Los Angeles.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton