Homepage  / Articole

Fiicele lui Demi Moore vor să fie apărate de mama lor

Fiicele lui Demi Moore vor să fie apărate de mama lor

de Redactia Tvmania

Cele trei fiice ale actriței Demi Moore se gândesc din ce în ce mai serios să ceară un ordin de restricție, menit să le protejeze de mama lor, scrie femalefirst.co.uk. Problemele au apărut după ce Demi a început să le trimită mesaje și să le sune fără încetare, lăsându-le chiar și mesaje lacrimogene în care le implora să o sune.

Relația între Tallulah, Rumer, Scout și Demi a atins punctul critic după o serie de certuri, iar fetele au decis să rupă orice legătură cu mama lor, până când aceasta se va liniști.

„Rumer, Scout și Tallulah iau serios în considerare posibilitatea de a cere un ordin de restricție împotriva lui Demi, pentru a o opri să le mai caute. I-au explicat în urmă cu ceva săptămâni că nu mai vor să vorbească deloc cu ea, dar Demi tot vrea să le contacteze”, a spus o sursă citată de site-ul RadarOnline.

Aceeași sursă a explicat că fiicele lui Demi Moore înțeleg că este o măsură drastică, dar au nevoie de acest lucru pentru a putea trăi în liniște.

Demi Moore, în vârstă de 49 de ani, ar fi distrusă din cauza problemelor pe care le are cu cele trei fiice. Actrița nu a reușit să își revină după căderea nervoasă provocată de divorțul de Ashton Kutcher, chiar dacă a fost internată într-un centru de dezintoxicare.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton