Homepage  / Articole

Demi Moore și Ashton Kutcher își spun adio?

Demi Moore și Ashton Kutcher își spun adio?

de Redactia Tvmania

Ashton Kutcher a fost acuzat recent că ar fi înșelat-o pe Demi Moore chiar în timpul weekendului în care cei doi actori sărbătoreau șase ani de căsătorie, scrie dailymail.co.uk, care citează site-ul radaronline.com.

O femeie a declarat că Ashton i-ar fi spus că relația cu Demi s-a terminat și că ei trăiesc „separați, dar publicul nu știu încă”. Totul ar fi avut loc weekendul trecut, când actorul se afla în San Diego și petrecea într-un club de noapte. Conform site-ului TheDirty.com, Ashton ar fi mers apoi împreună cu Sara Leal (21 de ani) la hotelul Hard Rock.

„Ashton nu arăta ca un om care își sărbătorea căsnicia”, a declarat un bărbat care a fost prezent în club în acea noapte.

Femeia cu care se pare că Ashton ar fi avut o relație de o noapte se numește Sara Leal. Site-ul radaronline.com relatează că Leal s-a întâlnit deja cu un avocat, sub motivul că vrea să afle „ce opțiuni are”. Ea a încercat să stea ascunsă până în momentul în care scandalul a ajuns la urechile mass-mediei.

Între timp, presa speculează din ce în ce mai mult faptul că Demi Moore ar fi decis deja să divorțeze de proaspătul star din „Doi bărbați și jumătate”.

Pe 23 septembrie, chiar data când se presupune că Demi Moore a fost înșelată de soțul ei, ea a scris pe Twitter: „Știu tot ce faci”.

Ashton și Demi comunică pe Twitter

La puțin timp după începutul scandalului, actorul a postat un mesaj pe Twitter: „Cred că revista Star (care a dat drept sigur divorțul dintre cele vedete, n.r.) m-a calomniat atunci când m-a acuzat că am înșelat. Sper ca avocatul meu să mă aprobe”.

Între timp, Demi Moore scria pe același site un citat al unui filozof grec: „Când ești rănit de vreo greșeală a unui om, întoarce-te către tine însuți și studiază-ți propriile scăpări. Atunci vei uita de supărare”.

Demi Moore a slăbit extrem de mult

Demi Moore, în vârstă de 48 de ani, a apărut la premiera filmului „Five” din New York într-o rochie care i-a scos în evidenţă formele incredibil de slabe.  Rochia neagră cu modele geometrice a scos în evidenţă talia extrem de subţire şi braţele doar cu oase şi muşchi, arată Daily Mail.

Potrivit nutriţionistului dr. Majid Ali, s-ar părea că Demi Moore petrece prea mult timp în sala de sport şi mănâncă prea puţin. Presa speculează însă și spune că actrița ar suferi din cauza despărțirii de Ashton Kutcher.

Demi Moore și Ashton Kutcher trăiesc vieți separate de luni bune, ea locuind în New York, în timp ce Ashton stă în Los Angeles, unde filmează pentru serialul „Doi bărbați și jumătate”.

Dacă vor divorța, cei doi actori vor avea de împărțit o avere de 290 de milioane de dolari. Cu privire la divorț, merită menționat și faptul că revista Star a publicat un articol în care se menționează că Ashton și Demi nu mai locuiesc împreună de ceva vreme.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton