Homepage  / Vedete străine

Demi Moore și Bruce Willis, reuniune de familie! Cum s-au fotografiat alături de fiicele lor și actuala soție a actorului

Demi Moore și Bruce Willis, reuniune de familie! Cum s-au fotografiat alături de fiicele lor și actuala soție a actorului

de Roxana Mirea,

Demi Moore și fostul soț Bruce Willis au intrat în spiritul sărbătorilor, pozând pentru o fotografie festivă cu "familia lor mixtă". În imaginile publicate de celebra actriță, apar și actuala soție a actorului și cele două fiice pe care el le are cu aceasta. De asemenea, prezente la reuniunea de familie au fost și cele trei fete pe care Demi Moore și Bruce Willis le au împreună.

Demi Moore și Bruce Willis, reuniune de familie

Demi Moore, în vârstă de 60 de ani, a împărtășit o serie de fotografii în care ea, Bruce Willis, în vârstă 67 de ani, și actuala soție a lui, Emma Heming, se bucură de o seară alături de cei cinci copii ai lor.

„Noi suntem FAMILIA!!! Intrând în spiritul sărbătorilor!”, a scris marți actrița din „Ghost” în dreptul fotografiile.

În fotografia de familie, Demi Moore se află între actorul din „Die Hard” și Heming, în vârstă de 44 de ani, în timp ce îl ține de braț pe Willis cu o mână și o pune pe cealaltă pe câinele fiicei lor. Cele trei fiice ale lui Willis și Moore – Rumer, în vârstă de 34 de ani, Scout, în vârstă de 31 de ani, și Tallulah, în vârstă de 28 de ani – zâmbesc alături de surorile lor vitrege din căsătoria lui Willis și Heming – Mabel Ray, în vârstă de 10 ani, și Evelyn Penn, în vârstă de 8 ani.

O a doua fotografie îi arată pe Willis și Heming ținându-se de mână și zâmbind la masă. În cea de-a treia imagine, apar Tallulah, Demi Moore și Bruce Willis, iar actorul îl ține în brațe pe Pilaf, câinele lui Tallulah.

Tallulah, imagine adorabilă cu Demi Moore și Bruce Willis

Deși Demi Moore a postat fotografiile pe Instagram marți, se pare că reuniunea de familie a avut loc la începutul acestei luni, deoarece Tallulah a împărtășit, de asemenea, o fotografie dulce pe 7 decembrie.

Sărbătorile care se apropie sunt primele pe care familia le va sărbători de când Bruce Willis a fost diagnosticat cu afazie, retrăgându-se astfle din cariera de actor.

Moore și Willis au fost căsătoriți din 1987 până în 2000. Willis și Heming s-au căsătorit în 2009, în timp ce Moore s-a căsătorit cu Ashton Kutcher în 2005, dar a divorțat șase ani mai târziu. Înainte de Willis, Moore a fost căsătorită cu muzicianul Freddy Moore din 1980 până în 1985. Moore și-a făcut publică relația cu bucătarul Daniel Humm în martie, dar cei doi s-au despărțit după mai puțin de un an de relație, luna trecută.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton