Homepage  / Articole

Demi Moore spera la o împăcare cu Ashton Kutcher

Demi Moore spera la o împăcare cu Ashton Kutcher

de Redactia Tvmania

Demi Moore a fost devastată, dar a trebuit să ia decizia de a renunța la Ashton Kutcher. O spun prietenii actriței, care dau vina pe lipsa de iubire din partea mai tânărului ei soț și refuzul acestuia de a lupta pentru căsnicia lor, scrie National Enquirer.

La cei 49 de ani ai săi, Demi Moore se simțea bătrână și nesigură. Ea a realizat, cu greutate, că Ashton Kutcher (33) își dorea o femeie mai tânără lângă el, iar Demi nu a mai fost în stare să lupte.

„Demi era înfloritoare când s-a întâlnit cu Ashton, dar acum este doar o umbră a femeii care a fost în trecut”, a spus o sursă citată de revista americană. Formele voluptuoase și zâmbetul fermecător au mai pierit, iar actrița a început să fie „mai bătrână și mai fragilă”.

„Ashton și-a pierdut interesul pentru ea din punct de vedere fizic”, a mai spus sursa, care a povestit chiar că Ashton a mers la cursuri Kabbalah pentru a-și schimba perspectiva, fără succes însă.

De vină ar fi, cred apropiații lor, și faptul că Demi și Ashton nu au mai locuit împreună de ceva vreme. De la începerea filmărilor la „Doi bărbați și jumătate”, actorul s-a mutat într-o rulotă, în timp ce Demi a rămas singură, sperând că el va reveni curând la sentimente mai bune.

Din nefericire, Ashton nu s-a arătat deloc dornic de o împăcare, chiar după ce zvonul că ar fi înșelat-o au umplut paginile ziarelor. Din septembrie încoace, Bruce Willis a fost cel care s-a ocupat de starea de spirit a fostei sale soții, în aceeași măsură ca și cele trei fete ale lor.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton