Homepage  / Vedete / Vedete străine

Demi Moore spune că s-a „schimbat” pentru a-și salva căsniciile

Demi Moore spune că s-a „schimbat” pentru a-și salva căsniciile

de Redactia Tvmania

Demi Moore n-a avut noroc în dragoste, însă a încercat de fiecare dată să nu ajungă la divorț. A fost căsătorită de 3 ori cu Freddie Moore, Bruce Willis și Ashton Kutcher însă, deși mereu s-a schimbat pentru a le fi pe plac, inevitabilul s-a produs. 

Actrița și-a deschis sufletul zilele trecute în cadrul unui interviu, unde, a mărturisit că cea mai mare greșeală a sa în fostele sale căsnicii a fost să se schimbe de dragul partenerului de viață. Dezvăluirile au fost făcute după ce Demi a fost întrebată despre cum și-a revenit din trei divorțuri:

„Nu vreau să sune clișeic, însă este un adevărat proces pentru a învăța să te iubești, să accepți cine ești așa cum ești”, a început Demi Moore.

„M-am schimbat de nenumărate ori pentru a mă potrivi cu ceea ce credeam că altcineva își dorește”, a mai povestit actrița.

Demi Moore a încurajat oamenii să încerce să-și îmbunătățească relațiile, dar nu cu prețul propriilor nevoi.

„Munca într-o relație este cu adevărat lăudabilă în vremurile noastre”, a continuat ea. „Să parcurgi călătoria de a onora cu adevărat dragostea care te-a reunit în primul rând cu cealaltă persoană și de a oferi cu adevărat tot ceea ce ai, dar nu poți face asta fără iubirea de sine și acceptare a propriei persoane.”

 

Demi a fost căsătorită pentru prima dată cu muzicianul Freddy Moore între anii 1981–85, de la care a păstrat și numele de familie. Ulteror  a format un cuplu cu Bruce Willis, cu care s-a căsătorit în 1997, deși au divorțat în 2000 cei doi au rămas prieteni și își cresc în armonie copiii. Ultima căsnicie a actriței a fost cea cu actorul Ashton Kutcher cu care s-a căsătorit în 2005 și de care s-a separat în 2013.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton