Homepage  / Articole

Demi Moore tânjește tot după tipi tineri, ca Ashton

Demi Moore tânjește tot după tipi tineri, ca Ashton

de Redactia Tvmania

În ultimele luni, încă de la anunțul despărțirii de Ashton Kutcher, viața lui Demi Moore a ieșit din tiparul cu care era obișnuită. Actrița a început să petreacă alături de fiica ei, pentru ca mai apoi să se autodistrugă prin substanțe interzise, băuturi energizante și dorința de a avea alături un bărbat și mai tânăr.

În noaptea când ambulanța a fost chemată acasă la Demi Moore, cei apropiați erau aproape siguri că actrița nu va supraviețui. Când a leșinat și a început să aibă convulsii, „toată lumea credea că avea să moară”, a spus o sursă citată de publicația Us Weekly.

După ce a fost înșelată de Ashton Kutcher,  actrița „a fost foarte deprimată și s-a înconjurat de oameni tineri, care o făceau să se simtă mai bine”, a comentat o sursă, care e de altfel convinsă că Demi Moore era de câțiva ani obsedată să rămână tânără și slabă.

Salvarea vine de la Zac sau de la Kabbalah

Una dintre persoanele pe care le-a speriat cu comportamentul său a fost Zac Efron (24), unul dintre prietenii fiicei lui Demi, Rumer Willis.

Deși e cu 9 ani mai tânăr decât Ashton Kutcher (33), Demi „îl sună și îi dă o groază de mesaje, dar el nu e interesat deloc. Zac o vede doar ca pe o altă femeie în vârstă care se uită după tineri”, a povestit un apropiat al actorului. Mai mult, recent s-a zvonit că actorul din „High School Musical” are o relație cu Taylor Swift.

Prietenii actriței sunt însă siguri că Demi a scăpat de faza distructivă a vieții ei. O sursă citată de Daily Mail a spus că numai credința puternică în Kabbalah a scăpat-o de la moarte.

„În viața ei a avut loc o intervenție divină. În sens spiritual, este un dar. Are șansa reală să învețe ceva din asta. Trebuie să își asume responsabilitatea pentru viața ei”, a spus un apropiat al actriței din „Propunere indecentă”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton