Homepage  / Vedete / Vedete străine

Demián Bichir va juca într-un serial nou, remake al celebrului film „Legături de sânge”

Demián Bichir va juca într-un serial nou, remake al celebrului film „Legături de sânge”

de Redactia Tvmania

Lăudatul actor Demián Bichir (57 de ani) va juca într-un serial inspirat de filmul suedez „Legături de sânge”, una dintre cele mai reușite producții horror ale ultimilor ani, scrie deadline.com. 

Binecunoscuta rețea de cablu americană Showtime a comandat un episod pilot pentru serialul „Let The Right One In”, inspirat de „Legături de sânge”, filmul suedez omonim din 2008, nominalizat la BAFTA și la premiile Academiei Europene de Film. Acesta îmbina elementele horror cu cele romantice și urmărea povestea lui Oscar (Kåre Hedebrant), un băiețel hăituit și batjocorit de ceilalți copii, care se îndrăgostea de Eli (Lina Leandersson), o frumoasă, dar stranie tânără care se dovedea a fi vampir.

Filmul este ecranizarea bestsellerului omonim din 2004, scris de autorul suedez John Ajvide Lindqvist, care a scris și scenariul său. Considerat unul dintre titlurile de referință ale genului horror, „Legături de sânge” a fost foarte lăudat de critici la lansare, care au spus că „filmul amintește deopotrivă de stilul lui Anne Rice și Stephen King, are o atmosferă pregnantă, iar regia excelentă a suedezului Tomas Alfredson redă foarte bine spiritul cărții”. Producția suedeză a avut și un remake american, realizat în 2010, intitulat „Nopți însângerate” / „Let Me In”, cu Kodi Smit-McPhee, Chloë Grace Moretz și Richard Jenkins în rolurile principale. 

Apreciatul actor de origine mexicană Demián Bichir a fost nominalizat la Oscar pentru rolul din drama „A Better Life” (2011), a jucat în filmul lui Quentin Tarantino „Cei 8 odioși” (2015), iar recent l-am văzut în rolul astronautului Sanchez din filmul Netflix „Cerul de la miezul nopții”, regizat de George Clooney, și în rolul puternicului Santiago Mendoza din serialul spaniol „Grand Hotel” (2019), difuzat de Antena 1. 

Demián Bichir va juca în noul serial „Let The Right One In” rolul unui soț și tată a cărui viață este răvășită de o creatură misterioasă care i-a transformat fiica în vampir. „Let The Right One In” va fi produs de Tomorrow Studios, o colaborare între producătorul Marty Adelstein și studiourile ITV. Actorul Demián Bichir va fi și producător al serialului, care îl va avea ca showrunner pe dramaturgul, scenaristul și producătorul Andrew Hinderaker, iar Seith Mann („Homeland”) va regiza episodul pilot.  

Amy Israel, vicepreședinte executiv al rețelei Showtime, a comentat entuziasmată: „Demián Bichir este unul dintre cei mai dinamici și captivanți actori din lume și este cel mai potrivit pentru a juca în această dramă palpitantă, care ridică întrebarea: Cât de departe ai merge pentru a-ți salva copilul de monștri? Carisma, dar și vulnerabilitatea lui, vor însufleți, cu siguranță, scenariul rafinat al lui Andrew Hinderaker, totul fiind pus în valoare de regia abilă a lui Seith Mann. Serialul nu ar fi putut avea un potențial mai mare”. 

„Serialul va fi o scrisoare de dragoste față de filmul original, dar și o poveste care ne va aparține în totalitate”, a spus și scenaristul Andrew Hinderaker, care a adăugat că „Prezența unui adevărat artist precum Demián Bichir  va transforma serialul într-una dintre cele mai terifiante, dar și mai emoționante producții de televiziune”. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton