Homepage  / Seriale româneşti

Denis Hanganu („Clanul”, Pro TV): „Am frica asta, să nu dezamăgesc”

Denis Hanganu („Clanul”, Pro TV): „Am frica asta, să nu dezamăgesc”

de Vasilica Rogozanu,

La 28 de ani, împliniți luna trecută, actorul Denis Hanganu are deja în CV-ul său un rol principal într-un serial tv, „Sacrificiul” de la Antena 1. Din toamnă îl vom vedea ținând capul de afiș al noului serial dramatic „Clanul”, de la Pro TV, unde îl joacă pe Tudor Achim, un ofițer intrat în dizgrație, care alege să devină mâna forte în gruparea de crimă organizată a lui Bebe Măcelaru (jucat de George Mihăiță). Băiatul rău este însă numai de fațadă...

Denis Hanganu are cel mai important rol de până acum

TVmania: De la băiatul cu intrigi amoroase în „Sacrificiul” treci la rol de băiat rău, cu niște drame interioare…

Denis Hanganu: …foarte mari. Sunt niște lucruri interiorizate foarte puternic. Nu vreau să pun eticheta dacă e băiat bun sau băiat rău – aparent este, da, un un băiat rău -, dar rog telespectatorii să aibă un pic de răbdare cu parcursul lui Tudor și le garantez cu franchețe că o să fie niște răsturnări de situație extrem de interesante: care sunt scopurile lui Tudor, ce urmărește el, care este povestea lui.

Aflăm târziu ce s-a întâmplat cu personajul lui sau trebuie să așteptăm?

Aflăm devreme, principala lui dilemă interioară o vom afla încă de la începutul serialului, ceea ce e bine, că știm de la ce plecăm. La început, dilemele lui sunt în legătură cu tatăl, cu mama, cu faptul că vrea să o facă mândră de acțiunile lui.

Filmările la „Clanul” au loc într-un ritm fulminant

Denis Hanganu, George Mihăiță și Șerban Pavlu sunt colegi la „Clanul”

Cum e atmosfera la filmări? Cum e echipa?

Filmez într-un ritm fulminant, nu avem o zi de filmare sau de luni până miercuri, ci oricând putem filma: și filmări de zi, și filmări de noapte, și nu puține, ori astea sunt foarte epuizante și solicitante. Am calupuri de text impresionante de învățat. Toate lucrurile astea adunate justifică termenul de „fulminant” pe care l-am folosit.

Eu consider că filmez în cadrul uneia dintre cele mai bune echipe de filmare de la noi, toți oamenii sunt super profesioniști. La nivel de producție și regizoral, sunt foarte multe lucruri bune de menționat, o comunicare extraordinară și pe platouri, dar și înainte, când am stabilit datele personajului.

Apoi, avem o distribuție de mare calibru, cum rar întâlnim prin producțiile românești. Sunt foarte mulți actori tineri extraordinar de buni, foarte mulți actori consacrați, nume peste nume. E o onoare să fac parte din echipa asta.

Povestea asta vine după un succes mare pe care l-a avut Pro TV, serialul „Vlad”. Acest serial i-a ridicat foarte mult cota lui Adrian Nartea. Cu „Clanul” presimt că o să fie o „explozie” și cu tine…

Corect. Deși eu niciodată nu m-am lăsat păcălit de vrăjeli din astea de celebritate. Nu am asta, eu vreau să muncesc, să-mi fac treaba de actor.

Sigur că explozia asta de vizibilitate există, dar nu mă păcălește în niciun caz, vreau să le ofer celor care se uită la tipul ăsta de proiect tv sentimentul că văd vor să se uite în continuare la serialul ăsta.

Nu urmăresc alte lucruri, nu celebritatea mă interesează pe mine, dimpotrivă sunt un om destul de retras.

Toate proiectele pe care le-am luat până acum au fost printr-un casting, nu am avut până acum onoarea să fiu invitat să fac parte dintr-un proiect și, fiindcă pe toate le-am luat prin casting, mă duc foarte determinat, vreau să fiu apreciat, să ofer ce așteaptă telespectatorii, să nu dezamăgesc.

Am frica asta. De asta muncesc și mă străduiesc să ofer plus valoare. Și sper ca feedback-ul să fie pozitiv.

Ai filmat mult cu George Mihaiță?

Da, foarte mult, fiind protagonist filmez aproape cu toți în egală măsură. Cu George Mihăiță, cu Șerban Pavlu, cu Carmen Tănase, foarte mult,. am avut secvențe extraordinar de frumoase. Și cu Marian Olteanu ar trebui, pentru că e antagonist, dar cu el nu am apucat, pentru că nu filmăm cronologic.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton