Homepage  / Vedete româneşti

Denis Ștefan a spus de-abia acum ce îi făcea Nicoleta Luciu când filmau împreună. „Când aveam de jucat cu ea…”

Denis Ștefan a spus de-abia acum ce îi făcea Nicoleta Luciu când filmau împreună. „Când aveam de jucat cu ea...”
9

de Roxana Mirea,

Recent, Denis Ștefan și-a adus aminte de perioada în care juca în serialul românesc de succes „Inimă de țigan”. Actorul l-a înterpretat pe Codruț Fieraru, care trăia o poveste de dragoste cu multe obstacole cu Irina Dumbravă, interpretată de Andreea Ibacka. Denis Ștefan a spus ce îi făcea Nicoleta Luciu de fiecare dată la filmările pentru „Inimă de țigan”.

Ce îi făcea Nicoleta Luciu lui Denis Ștefan la filmări

Denis Ștefan își aduce aminte cu drag de perioada în care era Coduț în serilaul „Inimă de țigan”. În același serial românesc a jucat și Nicoleta Luciu. Ea a interpretat-o pe Roza, fiica lui State. Ei bine, se pare că Nicoleta Luciu avea obiceiul să îl enerveze intenționat pe Denis Ștefan de fiecare dată când aveau de filmat o scenă împreună.

„Tot timpul mă boscorodea Nicoleta. Mă enerva înainte de a da . Îmi zicea câte ceva să mă enerveze, să mă tachineze. Îmi zicea că a văzut că sunt mai bun actor când sunt nervos. Când aveam de jucat cu ea, eu aveam să fiu siderat de ce face țiganca aia. E adevărat, a prins ea că dacă mă enervează puțin înaintea scenei, o să iasă mai bine scena, o să fie mai mult zvâc așa. De câte ori ne vedem, vorbim de chestia asta.

Am mai făcut o emisiune cu ea, în urmă cu câțiva ani, deocamdată s-a retras din lumea asta, dar niciodată nu e timpul pierdut. Nicoleta are un nume, e la fel de frumoasă și poate să revină oricând, dacă e interesată să o facă”, a mărturisit Denis Ștefan, în interviul difuzat pe canalul de YouTube WOWnews.

inima-de-tigan_resizeIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Cum a ajuns Denis Ștefan să joace în „Inimă de țigan”

Denis Ștefan a povestit și cum a ajuns să primească rolul din „Inimă de țigan” și prin ce „calvar” a fost nevoit să treacă cu… 300 de domnișoare.

„Printr-un casting cu 300 de domnișoare, care au trebuit să mă sărute fiecare, pentru că asta era ideea, fișa postului, să ne iubim. Îți dai seama că a fost foarte greu pentru mine… Adică, am rezolvat până la urmă 300 de domnișoare. (…)

Nu toate domnișoarele erau pentru rolul principal, dar ei mai băgau și câte o domnișoară care nu avea ce căuta acolo, ca o glumă, ca să mă enerveze pe mine, că tot eram obosit. Râdeau toți cameramanii. Au fost niște momente distracțive”, a spus Denis Ștefan.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton