Homepage  / Articole

Denis Ştefan şi soţiile lui din “Iubire şi onoare”

Denis Ştefan şi soţiile lui din “Iubire şi onoare”

de Redactia Tvmania

[caption id="attachment_21579" align="alignleft" width="300" caption="Denis Ştefan alături de Alina Chivulescu şi Sabina Posea, soţiile sale în noua telenovelă de la Acasă"][/caption]

Deniş Ştefan va purta din nou uniforma de medic şi în această producţie MediaPro Pictures, alături de Cătălin Catoiu, care în această telenovelă îi este coleg de breaslă şi partener de afaceri.

Alina Chivulescu şi Sabina Posea le vor interpreta pe cele două soţii ale lui Rashid Hammond, numele chirurgului plastician de origine arabă jucat de Denis Ştefan.

“Cred că Rashid este o persoană care încearcă şi reuşeşte cel puţin până la un punct să păstreze un echilibru între tradiţiile emiratului din care provine şi viaţa şi profesia lui din România. Rashid e un personaj care se va întâlni datorită profesiei lui cu întâmplări atât amuzante cât şi dramatice. Noul proiect Acasă va surprinde telespectatorii prin tema aleasă, prin noile conflicte şi prin personajele foarte interesante”, spune Denis Stefan.

Alina Chivulescu este Amina, prima soţie a doctorului Rashid. Îl iubeşte la nebunie şi acceptă copromisul de a fi cunoscută drept sora lui, ca acesta să nu fie acuzat de bigamie de câtre români.

Sabina Posea va fi Silvia, soţia româncă a doctorului Rashid Hammond, care lucrează într-o firma de PR. Actriţa mărturiseşte că e foarte dornică să-şi cunoască personajul: “Silvia are o personalitate complexă, cameleonică, este un personaj diferit de ce am interpretat până acum. Telespectatorii vor descoperi că soţiile se înţeleg bine şi îl iubesc la nebunie pe Rashid”

Cătălin Catoiu va avea rolul lui Abdulah Khallid, un doctor ginecolog din Liban, care este un fustangiu notoriu. Împreună cu prietenul lui, Rashid, Abdulah a înfiinţat o clinică de chirurgie plastică şi fertilizare in vitro.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton