Homepage  / Vedete româneşti

„Am și plăceri scumpe”. Denise Rifai a spus pe ce își cheltuie banii. Ce-i place să facă atunci când nu prezintă emisiunea „40 de întrebări”

„Am și plăceri scumpe”. Denise Rifai a spus pe ce își cheltuie banii. Ce-i place să facă atunci când nu prezintă emisiunea „40 de întrebări”
8

de Roxana Mirea,

Denise Rifai se află al al treilea sezon al emisiunii „40 de întrebări” de la Kanal D. Prezentatoarea TV spune că este o muncă titanică în spatele realizării fiecărei ediții. Pe de altă parte, Denise Rifai a spus și pe ce îi place să își cheltuie banii, precizând că are „plăceri scumpe.” În plus, ea a spus și ce face atunci când nu prezintă „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Ce face Denise Rifai când nu prezintă „40 de întrebări”

Denise Rifai a mărturisit că, în spatele fiecărei ediții a emisiunii „40 de întrebări”, de la Kanal D, se ascunde o muncă titanică.

Foarte multe ore, lucrăm cam 4 săptămâni la o ediție. Reconstruim practic viața fiecărui invitat. O împărțim în 40 de capitole, așezăm 40 de întrebări, e o muncă grea. E foarte multă responsabilitate, când invitatul acceptă, nu poți să intri cu bocancii în viața lui și trebuie să tratezi fiecare segment cu maximă delicatețe și trebuie să înțelegi ce a făcut acolo, te pui și în postura telespectatorului să integrezi gândul, e o muncă dificilă, dar iată cât de multă bucurie mi se întoarce”, a spus Denise Rifai, într-un interviu pentru playtech.ro.

Pe de altă parte, prezentatoarea TV a mai spus și ce alte pasiuni mai are în afară de televiziune.

„Tot ce ține de aer, apă – îmi place să înot, îmi place să mă plimb, să vorbesc, să citesc, să văd filme, să călătoresc și îmi place moda foarte mult. Totuși, am și chestia asta, asta este o plăcere vinovată a mea”, a mai spus vedeta Kanal D.

Denise-Rifai_Kanal-D-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Pe ce își cheltuie banii Denise Rifai

Denise Rifai e pasionată de modă, așa că mulți bani cheltuie pe haine, pantofi, accesorii. Totuși, ea spune că este foarte calculată atunci când vine vorba de a cheltui banii, însă nu uită să țină cont de plăcerile ei.

Investesc și în plus am niște gusturi foarte costisitoare, glumesc! Îmi place, sunt femeie și am această vanitate. Sunt economist totuși la bază, sunt o tipă foarte echilibrată, știu cât de greu se câștigă banii. Eu însămi câștig banii și o fac cu foarte multă muncă, așa că sunt foarte calculată și pragmatică, dar pe de altă parte îmi fac plăceri și am și plăceri scumpe. Uite, de exemplu, o haină de blană! Dacă îți place, trebuie să ți-o și cumperi, nu?”, a mai spus Denise Rifai pentru sursa menționată anterior.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton