Homepage  / Vedete româneşti

Denise Rifai, adevărul despre relația cu Cătălin Cazacu. Mesajul dur transmis de vedeta Kanal D

Denise Rifai, adevărul despre relația cu Cătălin Cazacu. Mesajul dur transmis de vedeta Kanal D
9

de Roxana Mirea,

Recent, au apărut speculații potrivit cărora Denise Rifai și Cătălin Cazacu ar avea o relație amoroasă. Nu a durat mult de la apariția acestor zvonuri, că prezentatoarea emisiunii de la Kanal D a reacționat. Iată ce mesaj a publicat Denise Rifai despre presupusa ei relație cu Cătălin Cazacu.

Denise Rifai, despre presupusa relație cu Cătălin Cazacu

Recent, au apărut zvonuri potrivit cărora Denise Rifai și Cătălin Cazacu ar avea o relație amoroasă. Totul a pornit de la simplul fapt că cei doi au fost surprinși în timp ce dansau la un eveniment. N-a durat mult, că prezentatoarea de la Kanal D a avut o reacție vehementă cu privire la aceste speculații în centrul cărora se află. Vedeta spune că nu are și nici nu a avut o relație cu fostul iubit al Ramonei Olaru.

denise-rifai-despre-presupusa-relatie-cu-catalin-cazacu-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„Citesc presa aproape zilnic și prin prisma meseriei, dar și dintr-o curiozitate feminină, recunosc. Astăzi am văzut o știre de la un eveniment la care am participat în decembrie anul trecut, iar la masă noastră a stat și Cătălin Cazacu pe care l-am cunoscut acolo, el fiind invitat de prietenă mea, Tania Budi.

A fost o deschidere de club, o petrecere unde s-a și dansat. Și evident am dansat și eu. Dar de aici până la se inventa o idilă, e cale lungă. De-a lungul timpului, s-a speculat mult în presă pe tema relațiilor mele, însă va asigur că în momentul în care va fi cineva în viață mea, voi comunica deschis și asumat că și până acum”, a scris Denisa Rifai, pe contul său de Instagram.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton