Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Denise Rifai revine în televiziune. Jurnalista se alătură echipei Kanal D: „Va fi un produs unic pe piaţa media din România”

Denise Rifai revine în televiziune. Jurnalista se alătură echipei Kanal D: „Va fi un produs unic pe piaţa media din România”

de Redactia Tvmania

După ce a plecat de la Realitatea Plus, jurnalista Denise Rifai a decis să revină în televiziune și va face parte, începând din această toamnă, din echipa Kanal D. 

Cu o experiență bogată în media, Denise Rifai a fost prezentator de radio, reporter, apoi prezentator, moderator și realizator de emisiune de știri și talk-show. Timp de aproape 9 ani a fost unul dintre cei mai vocali jurnaliști și moderatori de la Realitatea TV.  

Denise Rifai se declară acum pregătită de o nouă provocare și spune că telespectatorii o vor regăsi la fel de incisivă:

            „Decizia de a mă alătura echipei Kanal D a venit imediat ce am descoperit formatul emisiunii pe care o voi realiza. Am spus Da! cu tot sufletul și asta pentru că eu cred foarte mult în proiectul în care voi fi implicată. Va fi un produs unic pe piața media din România. În momentul acesta, nu vă pot oferi mai multe detalii despre emisiune, dar pot să vă spun că eu voi rămâne aceeași Denise Rifai”, a declarat jurnalista.

La Kanal D, Denise Rifai va prezenta un format cu totul special, o surpriză pentru telespectatorii din România. Postul  a anunțat prin intermediul unui comunicat că în perioada următoare va oferi  mai multe detalii despre noul format.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton