Homepage  / Articole

Răsturnare de situaţie în „Anatomia lui Grey”

Răsturnare de situaţie în "Anatomia lui Grey"

de Redactia Tvmania

Într-unul din episoadele ce vor fi difuzate în februarie 2012, scenariştii serialului „Anatomia lui Grey” le vor mai da o şansă personajelor Derek Shepherd şi Addison Montgomery, care s-au despărţit în sezonul 3 al seriei scrie tvline.com.

Starul din „Private Practice” Kate Walsh va reveni în distribuţia de la „Anatomia lui Grey”. Episodul cu pricina va arăta cum s-ar fi petrecut evenimentele la Seattle Grace dacă mama lui Meredith, Ellis Grey, nu ar fi suferit de Alzheimer.

Scenariştii cred că Meredith Grey, personajul jucat de Ellen Pompeo, s-ar fi dezvoltat cu totul diferit în serial dacă mama ei ar fi continuat să fie un chirurg de succes. Tocmai de aceea, ei pretind că Meredith nu ar fi ajuns să se mărite cu Derek Shepherd şi că el nu ar fi avut motive să divorţeze de Addison.

Fanii serialului pot răsufla uşuraţi, pentru că Derek şi Addison vor forma un cuplu doar pe parcursul acestui episod special, şi nu se ştie încă nimic sigur despre cât de fericiţi sunt ei în căsnicie.

Sursa citată de tvline.com a dezvăluit că vor apărea şi alte personaje mai vechi din serial, pentru că „toată lumea va fi afectată” de schimbarea de perspectivă.

În State, „Anatomia lui Grey” este în prezent într-o pauză şi va reîncepe difuzarea sezonului opt începând din 5 ianuarie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton