Homepage  / Nu rata!

„Descendenții 2” a primit undă verde. Filmările încep vara asta

„Descendenții 2” a primit undă verde. Filmările încep vara asta

de Redactia Tvmania

Povestea de ficțiune care ni-i prezintă pe fiii și fiicele adolescenți ai celor mai renumiți răufăcători Disney va continua în „Descendenții 2”, un film original Disney Channel a cărui producție este programată să înceapă în această vară, la timp pentru lansarea premierei în 2017, conform anunțului făcut de Gary Marsh, președinte și chief creative officer, Disney Channels Worldwide.

Marsh a declarat: „Tocmai când credeați că finalul fericit până la adânci bătrâneți a ajuns pe tărâmul Auradon, «Descendenții 2» întoarce o nouă pagină pentru a dezvălui noi mistere și surprize.”

Este vorba despre mult așteptata parte a doua a producției „Descendenții”, care a ocupat prima poziție în topul filmelor distribuite prin televiziune prin cablu în 2015 și a cincea poziție în topul filmelor originale transmise prin televiziune prin cablu în SUA, la categoria telespectatori totali. De asemenea, filmul a obținut prima poziție în topul Disney Channel Original Movie la categoria copii în următoarele țări: Franța, Olanda, Belgia (sud), Portugalia, Africa de Sud și Spania. În Italia, a obținut aceeași poziție în topul filmelor Disney Channel Original Movie la categoria fete.

Regizorul Kenny Ortega, câștigător al mai multor premii Emmy, („Descendenții”, seria „Liceul Muzical”, „The Rocky Horror Picture Show” 2016) se întoarce în rolul de regizor, producător executiv și coregraf.

Descendentii

Interesul arătat de consumatori rămâne puternic în ceea ce privește noile povești „Descendenții” având în vedere că a doua carte publicată de Disney Publishing, „Return to the Isle of the Lost”, scrisă de Melissa de la Cruz, a intrat în prima săptămână de la lansare în topul New York Times Best Sellers List (la categoria cărți pentru copii de clasă mijlocie – middle grade hardcover) pe poziția a doua, în vreme ce primul volum, „The Isle of the Lost” a ocupat prima poziție timp de 14 săptămâni, reintrând pe lista de romane bestseller pentru a 37-a săptămână.

Cum arată distribuția filmului „Descendenții 2” 

Dove Cameron („Liv și Maddie”), Cameron Boyce („Gamer’s Guide to Pretty Much Everything,” „Jessie”), Booboo Stewart („X-Men Days of Future Past”), Sofia Carson („Adventures in Babysitting”) și Mitchell Hope își vor relua rolurile de protagoniști ca Mal, Carlos, Jay, Evie și, respectiv King Ben.

China Anne McClain („Bobocii Isteți”) se va alătura echipei de distribuție în rolul Umei, fiica Ursulei din „Mica Sirenă”.

Echipa de distribuție completă va fi anunțată în curând, pentru a cuprinde câteva personaje noi în plus, inclusiv discipolii răufăcătorilor Căpitanul Hook și Gaston.

Scenaristele Sara Parriott și Josann McGibbon, apreciate pentru reușitele lor („The Starter Wife”, „Runaway Bride”) și care au câștigat premiul Writers Guild în 2016 pentru filmul „Descendenții”, s-au întors pentru a compune scenariul „Descendenții 2” și își vor asuma rolul de producător executiv alături de Wendy Japhet („Descendenții”, „An Education”, „The Italian Job”).

De asemenea, designerul de costume Kara Saun („Project Runway”) și designerul de producție Mark Hofeling („Teen Beach Movie”, „High School Musical”) au fost deja incluși în echipă pentru crearea părții a doua.

Tony Testa („The Rocky Horror Picture Show”, „This Is It”) se va alătura echipei de creație în rolul de coregraf alături de Ortega, iar Shawn Williamson („Adventures in Babysitting”) va fi producător.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Mai multe detalii despre primul film „Descendenții”, puteți citi în următoarele articole:

De vorbă cu Sofia Carson şi Booboo Stewart din filmul Disney „Descendenţii”

Premieră la Disney Channel pe 19 septembrie: „Descendenții”

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton