Homepage  / Vedete / Vedete străine

Despărțire în luna iubirii! Turcii Özgü Kaya și Burak Serdar Șanal au pus punct relației lor

Despărțire în luna iubirii! Turcii Özgü Kaya și Burak Serdar Șanal au pus punct relației lor

de Redactia Tvmania

Actorii Özgü Kaya și Burak Serdar Șanal, cunoscuți telespectatorilor români din serialul „Dragoste și secrete”, difuzat de Kanal D, nu mai formează un cuplu, scrie presa turcă.

În „Dragoste și secrete”, în original „Kimse Bilmez”, frumoasa Özgü Kaya (24 de ani) suspina și îl cucerea pe Keremcem, dar în realitate, pe platourile de filmare a început o relație amoroasă cu Burak Serdar Șanal (32 de ani), interpretul Pilotului. Povestea lor de dragoste a rămas un secret până când, la două săptămâni după difuzarea, în decembrie 2019, a ultimului episod din „Dragoste și secrete” pe micile ecrane din Turcia, cei doi actori au anunțat oficial pe conturile de Instagram că s-au îndrăgostit, publicând poze dintr-o vacanță la Paris.

Tot pe Instagram, în august anul trecut, Özgü Kaya și Burak Serdar Șanal au aniversat un an de relație cu declarații romantice de dragoste și poze pe un iaht, la lumina lunii.

Între timp, însă, dragostea pare să se fi terminat. Presa turcă pomenește de zvonuri insistente că îndrăgostiții s-au despărțit, iar confirmarea veștii vine chiar de la protagoniști, care au șters toate pozele cu ei împreună de pe conturile lor de social media. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton