Homepage  / Vedete / Vedete străine

Despărțire șoc chiar înainte de nuntă! Can Yaman a pus punct relației cu Diletta Leotta

Despărțire șoc chiar înainte de nuntă! Can Yaman a pus punct relației cu Diletta Leotta

de Redactia Tvmania

Ultima știre din tabloidele italiene a luat prin surprindere pe toată lumea! Can Yaman ar fi pus punct relației cu frumoasa Diletta Leotta chiar înainte de nunta care ar fi trebuit să aibă loc în această vară.

În ultimele zile, indicii despre o posibilă despărțire au crescut bănuielile acestei posibile despărțiri.

Mulți aveau îndoieli cu privire la relația lor atunci când în presă au apărut primele imagini cu cei doi împreună. Cuplul a monopolizat la scurt timp atenția presei. Ceea ce a stârnit însă cu adevărat bănuieli despre despărțirea lor a fost declarația dată decent de jurnalista sportivă, Diletta Leotta, care a spus în direct la radio că se simte „puțin demoralizată”.

De ce s-a despărțit Can Yaman de Diletta Leotta

Totul pare să fi pornit de la plecarea lui Can Yaman din Italia. Acesta ar fi plecat la familia lui în Turcia pentru o scurtă vacanță. Presa italiană scrie că inițial Diletta nu și-ar fi dorit să se grăbească spre pasul cel mare, având în vedere că în urmă cu un an s-a despărțit de fostul ei logodnic, boxerul Daniele Scardina, tot înainte de nuntă.

Un alt lucru care ar fi creat probleme între cei doi ar fi fost mama actorului turc, care se pare că nu era de acord cu alegerea fiului ei. Mai mult, Can Yaman începuse să fie coleric și să îi facă deja scene de gelozie frumoasei sale iubite, apărute probabil și din diferențele lor culturale și religioase. De câteva zile actorul turc și-ar fi suspendat și paginile din mediul online.

Lumea îi acuză pe cei doi că ar fi format o relație falsă, doar de dragul publicității. Între timp, fanii continuă să cerceteze mediul online pentru noi dovezi ale despărțirii.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton