Homepage  / Vedete străine

Despărțiri la Hollywood. Cine și-a spus „Adio” în 2021

Despărțiri la Hollywood. Cine și-a spus „Adio” în 2021

de Cătălina Matei,

S-au plăcut, s-au iubit, iar anul acesta... s-au și despărțit. Unii doar după câteva luni de relație, alții după zeci de ani căsnicie petrecuți împreună. De la Kim Kardashian și Kanye West până la Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, iată cele mai cunoscute 10 cupluri de celebrități care au spus „Adio” în 2021!

Despărțirile anului 2021

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez

Anul 2021 a fost, cu siguranță, sub semnul dragostei pentru Jennifer Lopez. După o relație de patru ani, timp în care au amânat nunta de două ori din cauza pandemiei, Jennifer Lopez a decis să se despartă de Alex Rodriguez, încă din primăvara acestui an. Primele zvonuri au apărut în martie, iar în aprilie ruptura a fost confirmată oficial. Coincidență sau nu, la nici o lună după ce i-a spus „Adio” fostului jucător de baseball profesionist, Jennifer s-a întors în brațele unui alt fost logodnic, Ben Affleck, și a reluat relația după 17 ani.

Ben Affleck și Ana de Armas

Ben Affleck și Ana de Armas, foto: Profimedia

Deși se zvonea că s-au logodit, după aproape un an de relație, la începutul lui 2021 Ben Affleck și Ana de Armas au pus punct poveștii lor de dragoste. Apropiații au povestit la momentul respectiv că despărțirea nu a fost deloc prietenoasă.

Se pare că cea care a decis ruptura a fost Ana, care își dorea copii, în timp ce Ben nu se simțea pregătit să facă acest pas. La doar o zi după ce vestea despărțirii a ajuns în presă, paparazzi au surprins cum un un poster în mărime naturală care o reprezenta pe Ana de Armas a fost aruncat la gunoiul din fața casei din Los Angeles a actorului. 

Kim Kardashian și Kanye West

Kanye West și Kim Kardashian

„Divorțul anului 2021”, așa cum a titrat presa americană, a fost intentat de Kim în luna februarie, după 7 ani de căsnicie și 4 copii. Motivul? „Diferențe ireconciliabile” apare în cererea de divorț, însă se pare că a fost vorba de infidelitate.

Deși au existat mai multe tentative de reconciliere, acestea nu au avut niciun succes, potrivit apropiaților fostului cuplu. Kim Kardashian este la al treilea divorț, în timp ce Kanye West trece pentru prima dată prin această experiență.

Elon Musk și Grimes

Elon Musk și Grimes

Miliardarul din spatele Tesla și SpaceX, și iubita sa, cântăreața și topmodelul Grimes, au rupt relația în septembrie, după trei ani.

Cei doi s-au îndrăgostit în  2018, iar un an mai târziu au devenit părinții unui băiat, pe care l-au botezat X Æ A-XII. „Suntem semi-separați, dar încă ne iubim, ne vedem frecvent și suntem în relații foarte bune”, a declarat Elon Musk pentru PageSix.

Simon Baker și Rebecca Rigg

Rebecca Rigg, Simon Baker/ foto Hepta

Celebrul actor din serialul „În mintea criminalului”şi soţia sa, Rebecca Rigg, şi-au anunţat divorţul în februarie. Cei doi formau un cuplu de 29 de ani, dar din luna aprilie a anului trecut relaţia nu a mai fost la fel.

Simon Baker pare să fi trecut foarte repede peste despărțire. La doar o lună după divorț, paparazzi l-au surprins pe Simon alături de noua iubită, un designer de origine australiană. Între timp, s-a despărțit și de aceasta.

Bill și Melinda Gates

Bill și Melinda Gates, foto Hepta

După 27 de ani de căsnicie, timp în care au devenit părinții a trei copii și posesorii unei averi uriașe, Bill şi Melinda Gates au divorțat oficial în septembrie.

Conform documentelor asociate acestui divorţ, Melinda și-a păstrat numele de familie, dar nu va primi pensie alimentară. Deşi cei doi au anunţat că intenţionează să continue să lucreze împreună şi după divorţ, Mark Suzman, CEO-ul Fundaţiei Bill & Melinda Gates, a dezvăluit recent că foştii soţi au ajuns la un acord în virtutea căruia Melinda se va retrage din fundaţie dacă, după doi ani, ea sau Bill vor decide că nu mai pot să lucreze împreună.

Kaia Gerber și Jacob Elordi

Kaia Gerber și Jacob Elordi, foto: Profimedia

Fiica celebrei Cindy Crawford a decis să pună punct relației sale cu actorul de origine australiană Jacob Elordi după un an. Despărțirea a avut loc în noiembrie, în termeni amiabili, fără certuri, cel puțin așa susține presa americană, în ciuda faptul că cei doi păreau a forma un cuplu solid.

Între timp, Gerber a șters o serie de imagini în care apărea și actorul de pe contul său de Instagram. Nici modelul în vârstă de 20 de ani nu mai apare în imaginile postate de actor pe aceeași rețea de socializare.

Shawn Mendes și Camila Cabello

Dacă la începutul lunii noiembrie, Camila Cabello și Shawn Mendes erau surprinși în ipostaze romantice pe o plajă din Miami, la doar două săptămâni distanță, aceștia au anunțat că pun punct legăturii lor de iubire. Timp de doi ani cei doi au format un cuplu. Shawn a dat vestea pe rețelele sociale, într-un mesaj  postat din partea lui și a Camilei. „Am decis să punem punct relațiie noastre romantice, dar dragostea noastră unul pentru celălalt, ca oameni, este mai puternică ca niciodată. Ne-am început relația din postura de cei mai buni prieteni și vom continua să rămânem așa. Vă apreciem sprijinul arătat până acum de și acum înainte. Camila și Shawn”.

Gigi Hadid și Zayn Malik

Gigi Hadid și Zayn Malik , foto Hepta

Gigi Hadid și Zayn Malik și-au spus „Adio!” în octombrie, după cum au susținut mai multe surse pentru People. Modelul în vârstă de 26 de ani și cântărețul de 28 de ani s-ar fi despărțit din cauza unei dispute cu mama ei, Yolanda, potrivit Just Jared. Vestea vine pe fondul unei acuzații aduse de Yolanda Hadid, potrivit căreia Zayn a lovit-o în timpul unei altercații.

„Neg categoric că am lovit-o pe Yolanda Hadid și, de dragul fiicei mele, refuz să dau alte detalii și sper că Yolanda își va reconsidera acuzațiile false și se va focusa pe rezolvarea acestor probleme de familie în privat”, a declarat fostul membru One Direction pentru TMZ.

Zayn și Gigi au o fetiță de 1 an, Khai. Cei doi au început să iasă împreună în 2015. S-au despărțit apoi pentru scurt timp în martie 2018. Și-au reluat oficial relația în ianuarie 2020, după care în aprilie au confirmat că așteaptă primul lor copil împreună.

Katie Holmes și Emilio Vitolo Jr.

Katie Holmes and Emilio Vitolo Jr. / foto: Profimedia

Relația dintre celebra actriță și chef Emilio Vitolo Jr. a ajuns la final după 8 luni, știrea fiind confirmată în primăvară chiar de reprezentantul oficial al actriței în vârstă de 42 de ani. „Cei doi au decis să se despartă amiabil, însă rămân prieteni”, a declarat reprezentantul lui Katie Holmes pentru publicația Us Weekly.

O sursă apropiată actriței a mai precizat pentru aceeași publicație că: „Relația lor pur și simplu s-a consumat. Și-au dat seama că se înțeleg mai bine ca prieteni. Nu există dramă în această despărțire și chiar sunt buni prieteni în continuare. Despărțirea a avut loc în urmă cu două săptămâni. Katie și Emilio s-au simțit foarte bine împreună, se distrau împreună – pur și simplu lucrurile nu au mers. Ea se concentrează pe a fi o mamă bună și pe viitoarele proiecte cinematografice”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton