Homepage  / Vedete / Vedete străine

Despărțiți, dar împreună! Ce se întâmplă între Kim Kardashian și Kanye West

Despărțiți, dar împreună! Ce se întâmplă între Kim Kardashian și Kanye West

de Redactia Tvmania

După o perioadă tumultuoasă Kim Kardashian și Kanye West au decis să rămână împreună. Totuși cei de la People precizează că „trăiesc vieți separate”, conform unei surse. 

„Kim muncește și are multe proiecte care sunt importante pentru ea, iar Kanye le are pe ale sale”, a spus o sursă pentru People. „Viața lor nu se suprapune prea mult”. 

Cu toate acestea, sursa a precizat că  „Kim pare fericită” și „este foarte concentrată pe muncă și cauzele pentru care militează. Ea crede cu tărie că poate face o schimbare când vine vorba de reforma închisorii”, spune sursa despre vedetă, care studiază dreptul. 

Pe de altă parte, West a preferat ca în ultima perioadă să stea departe de ochii lumii, după ce în această vara a făcut o serie de declarații controversate în timpul campaniei prezidențiale. Tot atunci căsnicia sa cu Kim Kardashian a fost în pragul unui divorț. 

Se pare că raperul locuiește în Wyoming acolo unde are o fermă în valoare de 14 milioane de dolari, iar Kim îl vizitează o dată pe lună alături de cei patru copii pe care îi au împreună. Este cunoscută dorința lui Kanye de câțiva ani de pleca din California, întrucât nu se regăsea cu acel stil de viață cu care soția lui era obișnuită de mic copil. 

În mod clar, distanța dintre cuplu a fost una din sursele care l-au determinat pe Kanye să facă declarațiile care au surprins pe toată lumea, dezvăluind că își dorește să divorțeze de Kim încă de acum 2 ani.  Mai mult, după ce și-a cerut scuze public pe Twitter soției sale, Kanye a scris pe Twitter că „Familia mea trebuie să locuiască lângă mine’. 

 
 
 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton