Homepage  / Cinema

„Despicable Me 4” promite să ajungă pe marile ecrane în vara anului 2024

„Despicable Me 4” promite să ajungă pe marile ecrane în vara anului 2024

de Mioara Tronaru,

Încă din septembrie 2017, Chris Meledandri, șeful de la Illumination, declara într-un interviu că al patrulea film din seria „Sunt un mic ticălos” este în lucru. Acum, Illumination și Universal anunță data de lansare pentru „Despicable Me 4”: 3 iulie 2024.

Gru și minionii se întorc! Universal Pictures și Illumination au anunțat data de lansare pentru cea de-a patrat parte a francizei, scrie ComingSoon.

„Sunt un mic ticălos 4”, în original „Despicable Me 4”, este programat să ajungă pe marile ecrane, cel puțin americane, pe 3 iulie 2024.

Distribuția originală, formată din actorii Steve Carell, Kristen Wiig, Pierre Coffin, Miranda Cosgrove și Steve Coogan, se întoarce, împrumutându-și din nou vocile simpaticelor lor personaje. Lungmetrajul de animație este regizat de Chris Renaud, cel care s-a ocupat și de regia primelor două filme din seria „Despicable Me”, alături de coregizorul Patrick Delage.

Scenariul a fost semnat de Mike White. Despre ce noi aventuri îi așteaptă pe Gru și pe minionii săi nimeni nu a suflat nicio vorbuliță.

Despicable Me (2010)

„Migration”, o nouă animație de la Illumination

În același timp cu vestea despre „Despicable Me 4”, Illumination și Universal anunță și „Migration”. Este vorba despre un nou lungmetraj animat, semnat Illumination, care va fi lansat în cinematografe pe 30 iunie 2023.

Filmul spune povestea unei familii de rațe. Sinopsis-ul oficial sună astfel: „«Migration» este o comedie modernă. Aceasta urmărește o familie de rațe, care își convinge tatăl superprotector să plece în vacanța vieții lor, în timp ce încearcă să migreze din New England, prin New York, pentru a ajunge, în cele din urmă, în Bahamas”.

„Migration” îl va avea în calitate de producător chiar pe fondatorul Illumination Entertainment, Chris Meledandri.

Regia i-a fost încredințată lui Benjamin Renner, nominalizat la Oscar pentru „Ernest et Célestine” (2012). „Migration” are un scenariu original, semnat de Mike White.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton