Homepage  / Știri / Televiziune

„Destine ca-n filme” revine la TVR 2. Printre noutăți, edițiile „In Memoriam”. „Ne vom aminti de Laura Stoica”

„Destine ca-n filme” revine la TVR 2. Printre noutăți, edițiile „In Memoriam”. „Ne vom aminti de Laura Stoica”

de Andra Stana,

Din 5 octombrie, Iuliana Marciuc revine cu “Destine ca-n filme”, la TVR 2. Sezonul cu numărul 13, difuzat în fiecare marţi, de la ora 21:00, este despre oameni care au trăit experienţe incredibile. Noul sezon aduce noi destine desprinse parcă dintr-un scenariu de film.

„Un destin… prea grăbit”. Un nou sezon „Destine ca-n filme”

Cu emoţie vom urmări şi ediţiile speciale “In Memoriam”, despre marii artişti care ne-au părăsit prea devreme. Printre acestea se numără şi povestea inegalabilei interprete Laura Stoica, o amintire vie şi la 15 ani de la dispariţia sa.

Sub genericul IN MEMORIAM LAURA STOICA – „Un destin… prea grăbit”, vom descoperi omul, artistul, femeia şi mama ce urma să devină… când un accident i-a curmat viaţa. Totul, cu ajutorul destăinuirilor emoţionante şi dureroase ale celor apropiaţi.

„În ediţia din 12 octombrie ne vom aminti de Laura Stoica. Vom prezenta destinul Laurei prin ochii mamei şi ai fratelui ei, dar şi din amintirile prietenilor cu care a colaborat. Mama ei m-a primit în casă şi cu emoţie am păşit chiar în camera în care Laura a copilărit.

Ediţiile In memoriam vor continua cu destinele lui Adrian Enescu, Johnny Răducanu şi Vali Sterian – vieţile lor fiind povestite de membrii familiei, prieteni şi ilustrate cu momente unicat din arhiva TVR”, a spus Iuliana Marciuc.

Cine sunt invitații din primele două ediții din „Destine ca-n filme”

Iuliana Marciuc ne va purta, și în acest sezon, în cele mai neaşteptate locuri. Vom cunoaşte astfel oameni speciali, care vor transmite experienţa, emoţia, drama, pasiunea şi speranţa lor.

În prima ediţie “Destine ca-n filme”, marţi, 5 octombrie, de la ora 21:00, vom cunoaşte doi prieteni, Paul şi Florin. Cei doi vor vorbi despre relaţia specială care îi leagă, dar şi despre faptul că muzica înlâtură bariere şi apropie suflete.

Chiar daca viata i-a pus pe poziţii de start diferite, asta nu i-a împiedicat să-şi împărtăşească visurile, gândurile, bucuriile şi reuşitele unul altuia… Ei s-au întâlnit într-o tabără. Acolo, au învăţat că muzica nu ţine cont nici de religie, nici de bogăţie, nici de origini.

Cea de-a doua poveste a serii este a Oanei Georgescu. Aceasta este finalistă la zeci de competiţii sportive de alergare, maraton sau mountain bike. Oana s-a scufundat printre rechini, a fost cascador, pilot şi copilot în rally raid-uri internaţionale. Nu în ultimul rând, ea este jurnalist.

Ne-am obişnuit ca femeile să fie atrase de haine, pantofi sau bijuterii, dar pentru Oana Georgescu, practicantă a sporturilor extreme, costumele de scafandru, sporturi nautice sau combinezoanele si accesoriile de raliu şi motociclism sunt adevăratele pasiuni.

Sursa foto: TVR

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton